Η ΕΤΑΔ αξιώνει μεγάλα ενοίκια Εξώσεις στους επαγγελματίες της Καλαμίτσας!

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους επαγγελματίες (ελάχιστους, αλλά Καβαλιώτες και για χρόνια ενοικιαστές) των καταστημάτων της Ακτής Καλαμίτσας οι οποίοι δέχθηκαν τηλεφωνήματα με τα οποία τους ζητούν υπέρογκα ενοίκια για να συνεχίσουν να «κρατούν» τα καταστήματά τους.

Φυσικά τα τηλεφωνήματα έρχονταν από το γνωστό μας ΤΑΙΠΕΔ ή την ΕΤΑΔ (δεν το διευκρινήσαμε) μια και ναι μεν η Ακτή Καλαμίτσας ανήκει στα ακίνητα της ΕΤΑΔ, αλλά από πίσω είναι το υπερταμείο το οποίο και ουσιαστικά ελέγχει τα δημόσια ακίνητα τα οποία και υπενοικιάζει ή πωλεί.

Και ενώ όλοι ήλπιζαν ότι οι συνεχείς επισκέψεις του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη στην ΕΤΑΔ, μια ήταν τελευταία αρχές Μαρτίου 2021, θα άφηναν ένα θετικό αποτύπωμα στην παραμονή των επαγγελματιών στην Ακτή, τελικά φαίνεται ότι η Εταιρεία του Δημοσίου θέλει έσοδα.

Αν τελικά δεν ευωδοθούν οι διαπραγματεύσεις με τους επαγγελματίες και αν τελικά τα καταστήματα μείνουν ξενοίκιαστα καλό θα είναι ο Δήμος Καβάλας σε αντίποινα να μην βάλει χέρι με έργα στην Ακτή Καλαμίτσας μια και τελικά θα πληρώσουν οι δημότες και κανείς δεν θα ωφεληθεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα