Η φιλανθρωπία των 1822 ευρώ και πέμπτος αντιπεριφερειάρχης από την Καβάλα

Γέμισε με αντιπεριφερειάρχες η Καβάλα. Χθες ο νέος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοίνωσε ότι τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων, Διαπεριφερειακών Συνεργασιών και Εξωστρέφειας θα είναι ο Χαράλαμπος Δαλκίτζης.
@ Από την Καβάλα λοιπόν ο κ. Τοψίδης έχει κάνει χωρικό αντιπεριφερειάρχη τον Θόδωρο Μαρκόπουλο τον Παναγιώτη Αρχοντή της Θάσου, τον Αλέξανδρο Ιωσηφίδη οικονομικών και ανάπτυξη και τον Γιώργο Δαλακούρα υγείας.
@ Ως Αντιπεριφερειάρχης με καθήκοντα Αναπληρωτή Περιφερειάρχη αναλαμβάνει ο Νικόλαος Ευκαρπίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ροδόπης.
@ Με πόσο των 1.822 ευρώ θα ενισχυθεί το ταμείο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Α.Ο.Καβάλα, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τη διάθεση των εισπράξεων από τη συναυλία του Φώτη Σιώτα “Άσε το φως ανοιχτό”, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2023, στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”.
@ Σιγά τα λεφτά βρε παιδιά που δώσατε και συνέντευξη για να το ανακοινώσετε. Αντί να βάλετε και άλλες 5.000 ευρώ το λιγότερο από πάνω με 1.822 ευρώ πουλήσατε ευαισθησία. Αξιέπαινη η σκέψη και η οργάνωση αλλά μέχρι εκεί.
@ Παραιτήθηκε από μέλος της δημοτικής κοινότητα Καβάλας ο Νίκος Τσουμπάκης που είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Θόδωρου Μουριάδη. Δεν γνωρίζω τους λόγους αλλά σίγουρα δεν είναι μια καλή αρχή.
@ Στις 2 Ιανουαρίου Τρίτη έχει οριστεί να γίνει η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 6 το απόγευμα για να εκλέγουν τα νέα μέλη του προεδρείου και η εκλογή μελών της δημοτικής επιτροπής. Την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν να εκλεγεί και ο νέο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και φυσικά θα είναι ο
Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα