Η καταγγελία, το ρουσφέτι, ο Πάντσος που ξέχασε τον Εριφυλλίδη και ο “πολιτισμός” του Μουριάδη που στοίχισε 3 εκ στους Καβαλιώτες

Πολλές εκδηλώσεις ανούσιες μικρής καλλιτεχνικής αξίας και με τη συμμετοχή χορευτών και μουσικών που συνέβαλαν το τριήμερο που μας πέρασε στην κακογουστιά.
@ Δεν ξέρω πόσους συγκίνησε το θέαμα στην κεντρική πλατεία και η επαναλαμβανόμενη πορεία στους δρόμους το περασμένο Σάββατο ημέρα χορού αλλά εγώ είδα ότι κάποιοι ενισχύουν αυτή την πολιτιστική υποβάθμιση δίνοντας χώρο σε κάποιους για να προβληθούν.
@ Είδα αυτούς τους κύκλους χορευτών στην κεντρική πλατεία με τα ομοιόμορφα μπλουζάκια και αναρωτήθηκε έτσι τιμάται η ημέρα χορού από τον δήμο Καβάλας; Προφανώς έτσι γιατί η αισθητική της διοίκησης του δήμου σε τέτοιες φτηνές παρουσιάσεις περιορίζεται.
@ Ως δια μαγείας η καθηγήτρια χορού και υποψήφια με τον Μουριάδη Δέσποινα Παπαδοπούλου από καταγγέλλουσα δημόσια τον Αύγουστο του 2022 έγινε σύμμαχος του δήμου μετά αφού πήρε από τον δήμο αυτό που ήθελε την διοργάνωση της προχθεσινής εκδήλωσης “γκαλά παγκόσμιας μέρα χορού”. Δεν
κρίνω την καλλιτεχνική αξία της κ. Παπαδοπούλου αλλά κρίνω την πολιτική αλλαγή της μετά το ρουσφέτι που της έγινε από τον δήμαρχο. Τώρα ο δήμος είναι καλός αλλά δεν ήταν καλός όταν δεν είχε υιοθετήσει η “δημωφέλεια” τις προτάσεις της για την δημοτική σχολή χορού.
@ Η κ. Παπαδοπούλου που ήταν το 2019 υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Άρη Βέρρο τώρα κατεβαίνει με τον Μουριάδη, δικαίωμα της, αλλά κάνοντας μια μεγάλη στροφή υπέρ του σημερινού δημάρχου αφού ανακάλυψε στο πρόσωπο του τον Μαικήνα των τεχνών.
@ Μικρή η συμμετοχή του κόσμου στο εορταστικό τετραήμερο του δημοτικού ωδείου που εφευρέθηκε για τα 85χρονα από την ίδρυση του για να προβληθεί ο πρόεδρος του Πάντσος- Παναγιώτης Παπαδόπουλος πολιτικά, αφού κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μουριάδη πληρώνοντας οι Καβαλιώτες 5.000 ευρώ για κάτι που πέρασε και δεν συγκίνησε κανένα. Εκτός από τα
παιδιά του ωδείου που πήγαν να ακούσουν τους δασκάλους τους να παίζουν και να τραγουδούν δεν είδα κανένα άλλο.
@ Και επειδή λεφτά υπάρχουν αυτή την εβδομάδα από 5 μέχρι και 8 Μαΐου συνδιοργανώνονται από την Μητρόπολη, τον δήμο και την αντιπεριφέρεια οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του “Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία”.
@ Μέχρι σήμερα από το να δαπανώνται χρήματα σε μικρής καλλιτεχνικής αξίας θεάματα δεν είδα να δίνονται τα αντίστοιχα για τη στήριξη της κοινωνίας ή της δημιουργίας υποδομών με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών. Η σημερινή δημοτική αρχή πιστή στο παλαιοπασοκικό δόγμα των ρουσφετιών κινείται μεταξύ των τριών πολιτιστικών συλλόγων της Καβάλας, Πόντιοι, Θρακιώτες και
λύκειο Ελληνίδων και της Μητρόπολης διοργανώνοντας εκδηλώσεις χωρίς μεγάλο καλλιτεχνικό αποτύπωμα.
@ Αν κανείς θελήσεις να υπολογίσει τα χρήματα που δόθηκαν σε θεάματα τότε θα ζαλιστεί από το νούμερο το οποίο ξεπερνά τα 3 εκ ευρώ. Χρήματα που λείπουν από το ταμείο του δήμου και δόθηκαν για να αποκτηθούν ομάδες ψηφοφόρων. Με τα συγκεκριμένα χρήματα καταλαβαίνει κανείς πόσο έργο θα μπορούσε να παραχθεί και αντί αυτού δόθηκαν σε ντούμ χαρές και ντούμ χαρούδια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα