Η Οδύσσεια των οδηγών στην Κουντουριώτου

Χθες το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ Δαμιανός Καγγελίδης βρέθηκε στα δικαστήρια της Καβάλας όπου συναντήθηκε και με τον Κωστή Σιμιτσή που είχε ηγηθεί του περιφερειακού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ το 2019.
@ Τα βάσανα για το ειρηνοδικείο της Θάσου τελειωμό δεν έχουν. Εκεί που είπαν να ξεκινήσουν στο νέο κτήριο το υπουργείο δικαιοσύνης δεν πληρώνει τα ενοίκια στην ΕΤΑΔ και αυτή θέλει να σπάσει τη συμφωνία. Πάλι ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Καβάλας Γιώργος Γραμμένος τρέχει για να
λύσει το πρόβλημα χωρίς φυσικά να είναι δική του δουλειά.
@ Στις 27 Σεπτεμβρίου έμαθα ότι θα δοθεί φυσικό αέριο στο δίκτυο που έχει αναπτυχθεί στην Καβάλα και θα μπορέσουν να το προμηθευτούν οι διακόσιες πρώτες κατοικίες Καβαλιωτών που έχουν μέχρι σήμερα συνδεθεί.
@ Τι άκουσα ότι ο πρώην υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος απουσίαζε από τη χθεσινή κεντρική ομιλία που έκανε ο Μέτιος;
@ Το έργο που ξεκίνησε ο δήμος στη οδό Ύδρας όπου συμπεριλαμβάνεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων έχει σταματήσει. Το γιατί παραμένει άγνωστο.
I. @ Χθες το πρωί και κάθε πρωί το να περάσει κανείς με το αυτοκίνητο του από την οδό Κουντουριώτου είναι μια πραγματική Οδύσσεια. Αυτό όμως που επισημαίνουν οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου δρόμου είναι ότι αν εκτελεστεί η μελέτη κατά γράμμα και δεν αλλάξει ως προς την δημιουργία διαχωριστικού τοιχίου τότε η ταλαιπωρία των οδηγών θα είναι μόνιμη.
Προφανώς ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Καβάλας Γιάννης Ιακωβίδης δεν καταλαβαίνει αυτό το πρόβλημα και αφήνει το έργο να συνεχίζεται.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα