Η «Μεγάλη Λέσχη» των παρουσιάσεων ο αμφίβολος ερχομός του Μητσοτάκη τα κουνούπια και οι γλάροι

Δεν γνωρίζω αν ισχύει αλλά μου το είπαν με σιγουριά ότι η εταιρεία που θέλει να κατασκευάσει το εργοστάσιο της αιθυλική αλκοόλης στην βιομηχανική περιοχή έχει κλείσει την “Μεγάλη Λέσχη” για να κάνει την παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος της φιλοδοξόιντας να παραβρεθεί και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
@ Δεν γνώριζα ότι παρέχεται και για τέτοιες εκδηλώσεις η “Μεγάλη Λέσχη” η οποία έχει μετατραπεί σε χώρο για κάθε παρουσίαση ανεξάρτητος θέματος. Αν υποψιαστώ ότι η αίθουσα της “Μεγάλης Λέσχης” δόθηκε γιατί την ζήτησε ο Κώστας Φραγκογιάννης προκειμένου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον επιπέδου αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αν έχει δοθεί επαναλαμβάνω η αίθουσα για την έναρξη τέτοιων εκδηλώσεων τότε δεν θα έχουν τελειωμό παρόμοια αιτήματα. Χάθηκαν οι αίθουσες των ξενοδοχείων;
@ Η επιλογή να γίνει η παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας αιθυλικής αλκοόλης στην “Μεγάλη Λέσχη” έβαλε βούτυρο στο ψωμί των απολυμένων της ΒΦΛ και των πετρελαίων που θα γεμίσουν την πλατεία του δημοτικού κήπου και μαζί με τους αγρότες που δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα τους θα δημιουργήσουν μια εικόνα ένταση που σίγουρα ο Μητσοτάκης δεν θα την θέλει αυτή τη χρονική στιγμή. Εκτός και αν έχει να ανακοινώσει στους αγρότες ότι θα πάρουν τα χρήματα τους αμέσως για την καταστροφή που έχουν πάθει από τις έντονες βροχοπτώσεις των περασμένων ημερών και στους απολυμένους ότι θα γυρίσουν πίσω στις δουλειές του στα εργοστάσια. Δεν νομίζω ότι θα έχει έτοιμες ο πρωθυπουργός τέτοιες απαντήσεις.
@ Γι΄ αυτό και πιστεύω ότι δεν θάρθει στην Καβάλα όμως μένει να το δούμε.
@ Δεν είμαι φυσικά αντίθετος στο να γίνει η επένδυση αλλά προβληματισμένος με τις επιλογές κάποιων για την προσωπική τους προβολή να θέλουν να φέρουν τον Μητσοτάκη στην Καβάλα.
@ Το συγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο όπως έχω πληροφορηθεί είναι προϋπολογισμού 60 εκ. Ευρώ και σε πρώτη φάση θα απασχολήσει 100 εργαζόμενους.
@ Ξεκίνησε τις προεκλογικές του εμφανίσει το Μάρκος Δέμπας και πρώτα, πρώτα από την Θάσο όπου παραβρέθηκε στα εγκαίνια μιας νέας επιχειρηματικής προσπάθειας στον Λιμένα. Ο Μάρκος Δέμπας όπως λέγεται θα είναι μέσα στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
@ Έχει κάνει η ΔΕΥΑΚ τους δρόμους του Παληού σουρωτήρι. Πηγαίνει ανοίγει λακκούβες για να επιδιορθώσει τις βλάβες τις αφήνει έτσι και φεύγει. Φυσικά οι κάτοικοι του Παληού διαμαρτύρονται αλλά ο Χρόνης δεν ακούει.
@ Το μαρτύριο των ημερών έχει όνομα. Γλάροι και κουνούπια. Όλο τα βράδυ και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι γλάροι κρώζουν για να προστατεύσουν τα νεογέννητα γλαρόπουλα τους και φυσικά ποιος μπορεί να ησυχάσει αν είναι και μπροστά στην θάλασσα. Δεν είναι όμως μόνο οι γλάροι. Έχουμε και τα κουνούπια που φέτος είναι ιδιαίτερα επιθετικά. Γι΄ αυτά δεν ξέρουμε αν οι ραντισμοί έχουν πιάσει τόπο αλλά και ποιος να μας ενημερώσει. Φαίνεται ότι την αντιπεριφέρεια δεν την ενδιαφέρουν τέτοια θέματα.
@ Πάντως η κατάσταση είναι τραγική αλλά σε ποιον να το πεις και ποιος να σε ακούσει.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα