Η σιωπή δεν είναι χρυσός πάντα κ. Φιλόσογλου

Φυσικά στις 20 Ιουνίου θα βρεθούν στα διοικητικά δικαστήρια η Ένωση Στεγασμένων χώρων και ο δήμος για το πάρκινγκ της “Ροδόπης”.
@ Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ έχει επιλέξει να μη απαντά σε όσα γράφω. Δικαίωμα του γιατί λείπει και από την Καβάλα αφού είναι κάτοικος Αθηνών. Ο πρόεδρος του οργανισμού όμως Γιώργος Φιλόσογλου δεν έχει ούτε αυτός το ενδιαφέρον να δώσει κάποιες απαντήσεις;
@ Πιστεύουν ότι με τη σιωπή τους θα κλείσω τα θέματα του ΟΛΚ.
@ Ερώτηση. Πόσες αλλαγές έχει κάνει κύριε Φιλόσογλου ο κ. Βλάχος στο προσωπικό από τότε που έγινε διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚ; Αν δεν θυμάστε να σας πω εγώ, τρεις αλλαγές και τοποθέτησε πρόσωπα κατόπιν υποδείξεων εξ ́ άνωθεν. Κάνω λάθος;
@ Επίσης κ. Φιλόσογλου πρόεδρε του ΟΛΚ δεν έχετε την αγωνία να δείξετε τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η διοίκηση σας και παραμένετε σιωπηλός; Προφανώς όχι γιατί αν ενδιαφερόσασταν θα είχατε απαντήσει στο ερώτημα μου μέχρι σήμερα από τις πλωτές εξέδρες μέσα στο λιμάνι “Απόστολος Παύλος” τι έχει
εισπράξει ο οργανισμός και αν έχει γίνει η απόσβεση του έργου. Αλλά απλά γίνατε πρόεδρος για να έχετε ένα τίτλο και τίποτε άλλο.
@ Στα δύσκολα ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης εξαφανίζεται. Έτσι έκανε και μετά το δυστύχημα στο Περιγιάλι και άφησε τον Μουριάδη να εκτίθεται.
@ Εξαφανισμένος είναι και ο άλλος αντιδήμαρχος των τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης που επί 4 χρόνια υποσχόταν έργα και δεν έχει οραματιστεί, μελετήσει και υλοποιήσει ούτε ένα έργο.
@ Είχε υποσχεθεί στους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας ότι μετά την απομάκρυνση του περιπτέρου απέναντι από την είσοδο του παλιού νοσοκομείου τον χώρο θα τον μετέτρεπε σε μια πράσινη γωνιά αλλά όπως το είπε το ξέχασε κιόλας την άλλη μέρα.
@ Ο ίδιος ο Μουριάδης πέρσι μετά την αναφορά μου για την παραλία την γνωστή ως “Χαιβαν πλάζ” για τα προβλήματα που έχει πήγε και έδωσε την υπόσχεση χωρίς μέχρι σήμερα να την τηρήσει ότι θα έκανε
μια εξέδρα για να μπαίνουν και να βγαίνουν στην θάλασσα χωρίς προβλήματα και χωρίς να σπάνε τα πόδια τους στις κροκάλες οι λουώμενοι.
@ Αν μαζέψω τις υποσχέσεις που έδωσαν ο Μουριάδης και οι αντιδήμαρχοι του άνετα θα έγραφα ένα βιβλίο με τα ψέματα τους.
@ Χθες όπως ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο Μουριάδης στο αναψυκτήριο “Προσκήνιο” έκανε την παρουσίαση μιας μεγάλης ομάδας υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων και νομίζω ότι με αυτούς έχει κλείσει το ψηφοδέλτιο του.
@ Μετά τον Μουριάδη περιμένω μετά τις βουλευτικές εκλογές όμως και τον Μάκη Παπαδόπουλο να ανακοινώσει και αυτός πάνω από πενήντα υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα