Η Τσανάκα διέταξε ΕΔΕ λίγες μέρες πριν φύγει για το άνοιγμα της υπηρεσίας καθαριότητας σε προμηθευτές 400.000 ευρώ

Μου το είπε χθες το πρωί κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης που μου έδωσε ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς ότι υπάρχουν προμηθευτές του δήμου που διεκδικούν κοντά στις 400.000 ευρώ από ανταλλακτικά που προμήθευσαν για τα αυτοκίνητα της καθαριότητας και δεν πληρώθηκαν.
@ Για το συγκεκριμένο θέμα χθες η τέως δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα μου επιβεβαίωσε αυτά που μου είπε ο Λεωνίδας Παππάς και μου αποκάλυψε ότι δέκα μέρες πριν παραδώσει τον δήμο διέταξε ΕΔΕ προκειμένου να ερευνηθεί η όλη υπόθεση και το γιατί δεν έγινε ο προβλεπόμενος διαγωνισμός για την προμήθεια των ανταλλακτικών που είχαν ανάγκη στο τμήμα της καθαριότητας.
@ Η τέως δήμαρχος έμαθα ότι κάλεσε τους επαγγελματίες που τους χρωστούν από τα ανταλλακτικά που πήραν και τους προέτρεψε για να κάνουν μηνύσεις για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους!
@ Αν αυτή η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει και τι ζημιά θα υποστούν όσοι υπηρεσιακοί παράγοντας εμπλέκονται.
@ Βέβαια ο νέος δήμαρχος δεν θα αφήσει την υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια και ήδη έχει προβλέψει τον τρόπο με τον οποίο θα ικανοποιηθούν οι προμηθευτές.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα