Η Βακιρτζή, ο Μουριάδης η «μπουτικ» της ψηφοθηρίας και ο Κλειτσιώτης που τρώει συνέχεια πόρτα

Το έχει τερματίσει ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης με τις πρωτοβουλίες που παίρνει χωρίς να ενημερώσει κανένα αρκεί να κάνει την δουλειά του.
@ Συγκριμένα αναφέρομαι στην περίπτωση της “μπουτίκ” ρούχων στην δημοτική αγορά χωρίς να έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες προδιαγραφές και ανατέθηκε στην δημοτική σύμβουλο Έλσα Βακιρτζή να διαχειριστεί ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
@ Ο δήμαρχος που τον έχει κυριεύσει το άγχος της επανεκλογής του κάνει ότι είναι δυνατόν άσχετα αν είναι νόμιμο ή όχι αρκεί να δεσμεύσεις ψηφοφόρους. Έτσι με δική του εντολή άνοιξαν δύο καταστήματα της δημοτικής αγοράς και τα μετέτρεψαν σε “μπουτίκ” ενδυμάτων όταν στους δρόμους από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου και αντιδημαρχίας καθαριότητας Ανέστη Τσουρουκίδη είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Καβάλας κάδοι όπου οι Καβαλιώτες έριχναν και συνεχίζουν να ρίχνουν όσα ρούχα δεν τους είναι χρήσιμα.
@ Ποια ανάγκη λοιπόν δημιουργήθηκε ώστε να ανοίξει η “μπουτίκ”; Καμία. Απλά έπρεπε αυτοί που εναπόθεταν τα αχρείαστα ρούχα τους στους κάδους να καταγραφούν και αυτό μπορούσε να γίνει με ένα τρόπο. Νάρχονται σε επαφή με ένα άλλο χώρο όπου κάποιος θα τους καταχωρούσε ώστε να τους ζητήσει μελλοντικά τη ψήφο τους. Επίσης να καταγραφούν και αυτοί που προμηθεύονται αυτά τα ρούχα ώστε την ώρα της κάλπη να θυμηθούν τον ευεργέτη τους.
@ Απαράδεκτα πράγματα. Τριτοκοσμικά, με μεγάλη δόση λαϊκισμού από τον πρεσβευτή του εκσυγχρονισμού του δήμου Θόδωρο Μουριάδη. Αλλά όταν ένας δήμαρχος καταφεύγει σε δηλώσεις του στύλ. “ότι η δράση της Κοινωνικής Μπουτίκ της Βακιρτζή είναι παράδειγμα κυκλικής οικονομίας και εντάσσεται στην πολιτική του Δήμου για την κυκλική οικονομία…”.
@ Αμέσως βρήκαν την δικαιολογία της κυκλικής οικονομίας την οποία δεν εφαρμόζουν ούτε στο θέμα της ανακύκλωσης των σκουπιδιών αλλά ούτε και στο θέμα των ογκωδών αντικειμένων τα οποία τα πετούν χωρίς καμιά επεξεργασία.
@ Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον κοροϊδεύει ο Μουριάδης τους Καβαλιώτες ή τον εαυτό του;
@ Γι΄ αυτό ο Μουριάδης αποφεύγει τα δημοτικά συμβούλια για να μη δίνει εξηγήσεις για τις τερατώδεις πρωτοβουλίες που παίρνει.
@ Είναι γεγονός ότι ο νοσοκομείο της Καβάλας είναι τελευταίο στη σχετική λίστα της περιφέρειας με τις εγκρίσεις μελετών και προκηρύξεων έργων. Αλλά όταν το μυαλό του Κλειτσιώτη είναι στο πως θα υφαρπάξει την ψήφο του καθενός που βρίσκεται σε ανάγκη σε κάποια κλινική του νοσοκομείου γιατί να τρέξει να κάνει μελέτες και να ζητήσει χρηματοδότηση ώστε να βελτιώσει τις υποδομές του νοσοκομείου;
@ Άκουσα ότι ο Κλειτσιώτης κάνει και συναντήσεις με τους εν δυνάμει υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους αλλά μέχρι σήμερα εγώ δεν έχω μάθει ακόμη εκτός από τον Τσουρουκίδη να έχει δηλώσει κανείς ότι θέλει να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του 2023 με τον ψηφοδέλτιο του Κλειτσιώτη.
@ Προφανώς ή είναι άγνωστα άτομα ή τους κρύβει τόσο καλά που δεν ακούστηκαν.
@ Φαίνεται ότι αύριο στην πρώτη εκδήλωση κατά της διάρκειας της οποίας η Αναστασία Ιωσηφίδου θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα της για τον δήμο της Καβάλας θα είναι κόσμος και κοσμάκης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα