Ήρθε η ώρα του Γκόνη;

@ Αναρωτιόμουν χθες αν ο Γκόνης έφυγε από το ΔΗΠΕΘΕ γιατί το ήθελε ή γιατί αναγκάσθηκε ύστερα από τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του από ηθοποιούς που συνεργάστηκαν μαζί του για βίαιη συμπεριφορά απέναντι τους;
@ Πιστεύω το δεύτερο γιατί δεν αφήνει κανείς τη σιγουριά του μισθού και των εξασφαλισμένων σκηνοθεσιών που είναι εξτρά χρήματα.
@ Προφανώς του έστειλαν το μήνυμα ότι έχουν κλείσει οι πόρτες των ΔΗΠΕΘΕ γι΄ αυτόν από το υπουργείο πολιτισμού. Για να μη κατεβεί λοιπόν στην Αθήνα με την ρετσινιά των καταγγελιών επιδόθηκε σε ένα μαραθώνιο συνεντεύξεων σε ΜΜΕ με τα οποία συνεργάστηκε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ ώστε να τον αντιμετωπίσει η θεατρική πιάτσα των Αθηνών όχι ως κακό χαρακτήρα αλλά ως έναν που μετά από 14 χρόνια στην Καβάλα έκλεισε ο κύκλος του. Και τι είπε σε μια συνέντευξη του στον “ΒΗΜΑ της Κυριακής” αν θυμάμαι καλά ότι κατεβαίνει στην Αθήνα γιατί την πεθύμησε και έχει να κάνει πολλά πράγματα γύρω από το θέατρο και την μουσική.
@ Είμαι πολύ περίεργος να δω τώρα που δεν θα τον έχουν ανάγκη οι διάφοροι για να δείξουν τη δουλειά τους στην Καβάλα αν θα τον θυμηθούν.
@ Αυτό όμως που συγκράτησα από μια δήλωση του πρόεδρου των Ελλήνων Ηθοποιών Μπιμπίλα είναι ότι έρχεται και η ώρα του Γκόνη το οποίο όμως δεν κατονόμασε και απλά φωτογράφισε. Προφανώς οι καταγγελίες που έχουν στο σωματείο σε βάρος του Γκόνη δεν τις πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων αλλά αφού ξέμπλεξαν με το θέμα του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη τώρα έχουν και άλλοι σειρά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα