Κάποιοι Χρίστο Μέτιο θα την γυρίσουν την πιφτέκα

Με αυτά που έγραψα χθες σε αυτή εδώ τη στήλη για τον νέο στρατηγό της μεραρχίας μας κ. Αθάνατο σχετικά με τις παρεμβάσεις που θέλει να κάνει στα δύο κτίρια της οικίας του στρατηγού στην Παναγία και στο κτίριο της Λέσχης των Αξιωματικών φρουράς Καβάλας έχει εκνευρίσει πολλούς πρώην αξιωματικούς οι οποίοι έκαναν γνωστά τα παράπονα τους στο υπουργείο εθνικής άμυνας.
@ Ο Μουριάδης κοιμάται και ξυπνάει με τον καλλωπισμό της ακτής της Καλαμίτσας. Δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί και αναλώνεται σε συνεντεύξεις που έχουν αντικείμενο της κριτικής του τη συγκεκριμένη εφημερίδα και τον ραδιοφωνικό σταθμό “Seven New 94,4”.
@ Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι την καταγγελία για τις παράνομες εργασίες “καλλωπισμού” της ακτής της Καλαμίτσας την έκανα γιατί εκπροσωπώ κάποιον. Δεν ξέρω ποιον μπορεί να εκπροσωπώ αλλά εγώ δεν έπνιξα την ιστορία με τον ΤΑΠ και τη δέσμευση που έχει αναλάβει η εταιρεία έναντι του δήμου χωρίς να γνωρίζω αν ακόμη ισχύει αυτή η χρηματοδότηση του έργου όποτε αυτό γίνει της σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης του πρώην δήμου Φιλίππων με τον αγωγό που φέρνει το νερό στην πόλη της Καβάλας.
Δεν έκανα εγώ με ένα ασήμαντο τίμημα γαργάρα την παραχώρηση στον ΤΑΠ έκτασης στο Χαλκερό για να αποκτήσει πρόσβαση στο βαλβιδοστάσιο του;
@ Δεν πήγα εγώ στο δικαστήριο και αναγνώρισα την ακτή της Καλαμίτσας ως περιουσιακό στοιχείο της ΕΤΑΔ αλλά ο ίδιος που δεν ξέρω τι συμφωνία έκανε με τους δανειστές μας.
@ Εμένα Μουριάδη μη μου λες λοιπόν το ποιον εκπροσωπώ κοίτα μη σκάσει και μια ακόμη υπόθεση και τότε να δω τι θα λες. Αλλά για πες μου βρε σαΐνι της πολιτικής ποιον εκπροσωπούσες εσύ όταν ήθελες να βάλεις στο λαιμό των δημοτών σου την θηλιά των 12 εκ ευρώ για να αλλάξεις τον οδοφωτισμό με
σώματα leb;
@ Ένα όμως είναι σίγουρο Μουριάδη ότι δεν εκπροσωπείς τον δήμο και δεν υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του όταν εδώ και 4 χρόνια έχεις αφήσει χωρίς πλειοδοτικούς διαγωνισμούς τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης με το ίδιο τίμημα αλλά με αύξηση των φυλάχτρων προς όφελος των ενοικιαστών.
Για πες μου λοιπόν εσύ ποιανού τα συμφέροντα υπερασπίζεσαι;
@ Νομίζω ότι έχει παραγίνει το αστείο 5 μήνες πριν από τις εκλογές να εκπροσωπούν την διοίκηση της περιφέρειας ο Γρανάς και ο Σιμιτσής και να φωτογραφίζονται με τον Μουριάδη για έργα που θα γίνουν.
Αν δεν μπορεί να τους μαζέψει ο Μέτιος γιατί τους χρειάζεται προφανώς και αυτοί χρειάζονται τα χρήματα των θέσεων που έχουν τότε να ξέρει ότι υπάρχουν και αυτοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή τη σχέση και θα την γυρίσουν την μπιφτέκα.
@ Αυτή η δημοσιοποίηση έργων που θα γίνουν στο μέλλον μου θυμίζει την δεύτερη δημαρχιακή περίοδο του Σιμιτσή που μετά από 7 χρόνια δεν είχε να παρουσιάσει κανένα έργο και έπαιζε με αυτά που θα έλεγε ότι θα γίνουν στο μέλλον.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα