Καταλυτική η παρουσία Παναγιωτόπουλου Λαζαρίδη χθες στη σύσκεψη των αγροτών όταν ο Πασχαλίδης μάλωνε τους αγρότες

Δεν λέει να πάρει τα πάνω της η αγορά και στο μόνο που ελπίζει είναι οι εκπτώσεις.
@ Τα κρουαζιερόπλοια έρχονται και φεύγουν αλλά λεφτά δεν αφήνουν οι επιβάτες τους στην αγορά της Καβάλας.
@ Αναρωτιέμαι θα δώσει λύση σε κάποια από τα προβλήματα του δήμου ο Μουριάδης; Σε εκκρεμότητα είναι ακόμη το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης, σε εκκρεμότητα είναι το θέμα με την ακτή της Καλαμίτσας, σε εκκρεμότητα βρίσκεται το θέμα με τη σύσταση νέου κανονισμού της λαϊκής αγοράς, σε εκκρεμότητα είναι και η μετακίνηση των μαθητών του γυμνασίου και λυκείου των Κρηνίδων στον Αμυγδαλεώνα και την Λυδία.
@ Τελικά θα κάνει κάτι αυτή η δημοτική διοίκηση Μουριάδη;
@ Αυτή η κολεγιά μεταξύ Ελευθεριάδου και Πασχαλίδη δείχνει γιατί μέχρι σήμερα ο Πασχαλίδης δεν ασχολήθηκε με το Σύριζα και η Τάνια με τον κυβερνητικό βουλευτή. Υπάρχει μια μυστική συμφωνία.
@ Άντε μετά ο κόσμος να πιστέψει αυτά που ακούει από τον Πασχαλίδη. Είπε ότι κατόπιν ενεργειών του θα ερχόταν το πυροσβεστικό πλοιάριο δεν ήρθε. Είπε ότι κανόνισε να έρθουν τα λεφτά για τα έργα στα τενάγη αλλά ακόμη ούτε μελέτες δεν έχουν γίνει. Λέει, λέει αλλά μιλά με κούφια λόγια.
@ Απορώ τι θα πει προεκλογικά ότι το έργο του είναι ότι έτρεχε στα υπουργεία και φωτογραφιζόταν με τους υπουργούς;
@ Έμαθα ότι για τα προβλήματα των αγροτών που προέκυψαν μετά τις έντονες βροχοπτώσεις προ δεκαπενθημέρου ο κυβερνητικός βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και του ανέλυσε λεπτομερώς πως έχει η κατάσταση στο δήμο Παγγαίου. Απόρροια αυτής της τηλεφωνική συνομιλίας τους όπως έμαθα ήταν και οι ικανοποιητικές προτάσεις από το κυβερνητικό κλιμάκιο χθες.
@ Πρέπει να σημειώσω ότι η παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου χθες στη σύσκεψη στην Ελευθερούπολη ήταν σημαντική αφού ήταν ένας από αυτούς που πίεσε επίσης ώστε να δοθεί ότι περισσότερο μπορεί από την κυβέρνηση για την ανακούφιση των αγροτών που είδαν την παραγωγής του να χάνετε.
@ Να σημειώσω ακόμη ότι με την παρουσία του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος εγγυήθηκε ότι όσα υποσχέθηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο θα υλοποιηθούν μέχρι κεραίας. Η παρουσία του υπουργού χθες ικανοποίησε όπως μου είπαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους αγρότες του Παγγαίου.
@ Στη σύσκεψη που έγινε χθες στην Ελευθερούπολη παραβρέθηκε και ο περιφερειάρχης Χρίστος Μέτιος. Νομίζω ότι ο περιφερειάρχης είναι αυτός που πρέπει να πιέσει ώστε να αποκτήσει η περιοχή το σύστημα της αντιχαλάζικής προστασία.
@ Δεν σας το είπα, ήταν και ο Μπάμπης παρών στη σύσκεψη που έγινε για τα προβλήματα των αγροτών, αλλά δεν κατάλαβα ως τι;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα