Κάθε μέρα ανακαλύπτουμε μια παράλυτη δημοτική αρχή Καβάλας Μάζεψαν τα χρήματα από χορηγούς και δεν μπορούν να πληρώσουν τον γλύπτη…

Απορία δική μας είναι γιατί οι χορηγοί δεν έδωσαν το αντίτιμο στο χέρι του καλλιτέχνη και πήγαν δια του δήμου Καβάλας να κάνουν την δωρεά τους για το μνημείο αφιέρωμα στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στον Αμυγδαλεώνα;

Πριν από ένα χρόνο στήθηκε σε κεντρικό πάρκο του Αμυγδαλεώνα ένα μνημείο αφιέρωμα στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Για να στηθεί το μνημείο αυτό διάφοροι ιδιώτες χορηγοί έδωσαν τον οβολόν τους τον οποίο πήρε ο Δήμος Καβάλας προκειμένου όταν ολοκληρωθεί το έργο να πληρώσει όσους συνέβαλαν στην αναστήλωσή του.

Εις εξ αυτών που συνέβαλαν ήταν και ο γλύπτης του μνημείου.

Τα εγκαίνια έγιναν, ο χρόνος πέρασε, οι φωτογραφίες ξεθώριασαν αλλά ο γλύπτης ακόμη να πληρωθεί για το καλλιτέχνημα μπροστά στο οποίο φωτογραφήθηκαν οι επίσημοι!

Εδώ και ένα χρόνο περιμένει ο άνθρωπος να πάρει τα χρήματά του όπως αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα «Φίλιπποι» του Μιχάλη Κουμρίδη!

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Πουρσαϊτίδης λέει ότι είναι σε συνεχή επαφή με τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, οι οποίες όμως λένε με την σειρά τους ότι υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και η οποία είναι η αιτία που καθυστερεί η πληρωμή του καλλιτέχνη!

Απορία δική μας είναι γιατί οι χορηγοί δεν έδωσαν το αντίτιμο στο χέρι του καλλιτέχνη και πήγαν δια του δήμου Καβάλας να κάνουν την δωρεά τους;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα