Κάτι σάπιο υπάρχει στην ΔΕΥΑΚ υπερχρεώνουν τους λογαριασμούς για να πάρουν περισσότερα χρήματα!

@ Κάτι τρέχει εκεί κάτω στην ΔΕΥΑΚ. Δεν τηρούν τα χρονοδιαγράμματα παρακολούθησης των καταναλώσεων και κάνουν χρεώσεις με ότι τους κατέβει στο κεφάλι.
@ Δεν λέω κάτι που δεν το έχω επιβεβαιώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες μου έχουν καταγγελθεί στον συμπαραστάτη του δημότη Θανάση Αθανασίου όπως μου έχουν πει και κάποιοι παθόντες δύο περιπτώσεις λογαριασμών που παρουσίασαν αυξημένες χρεώσεις επειδή εκδόθηκε με τις καταναλώσεις του πενταμήνου και όχι του τετραμήνου αλλάζοντας κλίμακα και προσθέτοντας μέχρι και 25 ευρώ επιπλέον. Ακόμη έγινε χρέωση τόκων ενώ εμπρόθεσμα πληρωνόταν οι λογαριασμοί αλλά και διπλασιασμός των παγίων.
@ Αυτή η καταγγελία είναι μια επιβεβαίωση των όσων έγραψα από την περασμένη εβδομάδα ότι συμβαίνουν στην ΔΕΥΑΚ και όπως τουλάχιστον μου είπαν και οι δύο πρώην πρόεδροι της επιχείρησης Ξανθόπουλος και Κουφατζής ο πρόεδρος Χρόνης το έχει παραδώσει το μαγαζί στους εργαζόμενους που κάνουν ότι θέλουν.
@ Οι παραπάνω περιπτώσεις εκθέτουν την επιχείρηση χάνουν οι καταναλωτές την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν και γεννάτε ένα πολύ σημαντικό θέμα τι έκτασης είναι αυτό το φαινόμενο των υπερχρεώσεων;
@ Προφανώς η ΔΕΥΑΚ καλύπτει με τέτοιες τεχνικές χρεώσεις τα οικονομικά της ανοίγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον αγνοώ αφού μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς γίνεται με τα οικονομικά της τα οποία συνεχίζουν να είναι προβληματικά.
@ Αν σε οποιονδήποτε έλεγχο μετά την έρευνα που θα κάνει ο Συμπαραστάτης του Δημότη δείξει ότι το θέμα των υπερχρεώσεων είναι γενικευμένο τότε προφανώς η υπόθεση θα φτάσει και στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για το πώς θα τις χαρακτηρίσει.
@ Όπως και νάχει πάντως αυτό που έχει υποχρεώσει να κάνει η αντιπολίτευση είναι να ζητήσει να γίνει έρευνα στην ΔΕΥΑΚ και μάλιστα από τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα