Κόλαφος για την διοίκηση Μουριάδη Η Αλεξανδρούπολη με 3,5 εκατ ευρώ κάνει ένα Γυμναστήριο παλάτι

Το κόστος της κατασκευής θα καλυφθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων
Κι ενώ η διοίκηση του δήμου Καβάλας με την ελαφρότητα που επιδεικνύει στο να ξοδεύει τα χρήματα του Δήμου, θα δώσει για μελέτες για ένα γυμναστήριο ελαφράς κατασκευής στο Περιγιάλι, το προϋπολογισθέν ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, στην ακριτική Αλεξανδρούπολη συμβαίνουν άλλα πράγματα που μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, σημαντικό ήταν το ενδιαφέρον που προσέλκυσε ο διαγωνισμός που προκήρυξε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για το έργο κατασκευής του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου.

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 14/7 αποφασίστηκε η ανακήρυξη της εταιρείας “ΓΕΩΓΕΝΕΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” ως προσωρινού αναδόχου, καθώς πρόσφερε την μεγαλύτερη μέση έκπτωση (37,38%) και τιμή προσφοράς 3.626.276,68 € πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Το αρχικό κόστος του έργου με το ΦΠΑ ήταν 7,18 εκατ. ευρώ. (ποσό χωρίς ΦΠΑ 5,79 εκατ. ευρώ).

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Η διάρκεια του έργου προβλέπεται να είναι 36 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Αν τα έργα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022, τότε θα μπορούν (αν δεν έχουμε καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της κατασκευής) να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2025.

Το έργο αφορά σε εργασίες κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου, για τη διεξαγωγή αγώνων εθνικών κατηγοριών πετοσφαίρισης (volleyball), καλαθοσφαίρισης (basketball), χειροσφαίρισης (handball). To νέο κλειστό γυμναστήριο είναι χωρητικότητας 1.042 ατόμων.

Η δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου είναι ένα πάγιο αίτημα όλων των αθλητικών συλλόγων της πρωτεύουσας του Έβρου και αναμένεται να αποσυμφορήσει την κατάσταση στο «Μ. Παρασκευόπουλος».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα