Κόντρα Κουνάκου με Ιωσηφίδου για την Δημωφέλεια στην οικονομική επιτροπή Για άλλη μια φορά ο κύριος Κουνάκος θέλει απεγνωσμένα να συνεργαστεί με την διοίκηση Μουριάδη, αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρει τα κουμπιά μιας τέτοιας συνεργασίας!

Κόντρα Κουνάκου με Ιωσηφίδου για την Δημωφέλεια στην οικονομική επιτροπή
Για άλλη μια φορά ο κύριος Κουνάκος θέλει απεγνωσμένα να συνεργαστεί με την διοίκηση Μουριάδη, αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρει τα κουμπιά μιας τέτοιας συνεργασίας!

Λάβρος κατά της Αναστασίας Ιωσηφίδου ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» , Κώστας Κουνάκος, στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας.

Ο κύριος Κουνάκος ήταν αντίθετος με την πολιτική την οποία ακολούθησε η συμπατριώτισσά του κυρία Ιωσηφίδου (και οι δύο Καρβαλιώτες) αλλά και η προηγούμενη δημοτική αρχή της Δήμητρας Τσανάκα.

Ο Κώστας Κουνάκος αναφέρθηκε σε διάφορες εκδηλώσεις που όπως είπε ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα πολιτών χωρίς αντάλλαγμα, φέρνοντας ως παραδείγματα διάφορες συναυλίες αλλά και εκδηλώσεις.

Φυσικά ο κύριος Κουνάκος δεν αναφέρθηκε και στην πολιτική που ακολουθεί η νυν διοίκηση του Θεόδωρου Μουριάδη η οποία προσλαμβάνει καλλιτεχνικούς διευθυντές μέσω της Δημωφέλεια χωρίς να έχει σαφή προσανατολισμό για τις φετινές εκδηλώσεις, όπως και παραμένει χωρίς επικεφαλής πρόεδρο η δημοτική επιχείρηση.

«Ευτυχώς οι πολίτες θέσανε την προηγούμενη διοίκηση στο περιθώριο» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κουνάκος που χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση της Δημωφέλεια «δύσκολη» και κάλεσε το δήμαρχο να συνεργαστεί με τις παρατάξεις «για να βγει ο δήμος Καβάλας από τον βούρκο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Για άλλη μια φορά ο κύριος Κουνάκος θέλει απεγνωσμένα να συνεργαστεί με την διοίκηση Μουριάδη, αλλά φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρει τα κουμπιά μιας τέτοιας συνεργασίας!

Κι με αυτά ο δημοτικός σύμβουλος δεν ψήφισε τον οικονομικό απολογισμό ενώ επιφυλάχθηκε για μελλοντικές ενέργειες του προκειμένου να εξεταστούν όλα όσα έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διοίκησης.

Απαντώντας η πρώην πρόεδρος της Δημωφέλεια, Αναστασία Ιωσηφίδου, με οργή και το γνωστό της ύφος όταν θυμώνει, είπε ότι όλα έγιναν με τις νόμιμες διαδικασίες και ήταν μια πολιτική απόφαση της απερχόμενης διοίκησης να στηρίξει πολιτιστικές εκδηλώσεις για να τονώσει την τοπική αγορά.

Για άλλη μια φορά ως από μηχανής θεός επενέβη ο δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης που επίσης για άλλη μια φορά τόνισε ότι δεν πρόκειται να συνεχιστούν τα αχρείαστα έξοδα, φέρνοντας ως παράδειγμα τα μετάλλια που αγοράζονται για κάθε παίκτη που συμμετέχει σε τουρνουά που διοργανώνει και πληρώνει ο δήμος Καβάλας.

Παράλληλα έκανε αναφορά για 560.000 ευρώ που είναι οικονομικά ανοιχτός ο δήμος Καβάλας προς την Δημωφέλεια, τονίζοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Είδωμεν!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα