«Κοσμοπολίτικες» κακογραφίες και δημοτικές αυθαιρεσίες

Η λαϊκή αγορά που ένα τμήμα της μεταφέρθηκε στο πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου βολεύει πολλούς να κάνουν τις αγορές τους σε οπωροκηπευτικά από το συγκεκριμένο σημείο. Όμως κάθε Σάββατο δημιουργείται μια ουρά από σταθμευμένα αυτοκίνητα του κεντρικού δρόμου που δυσκολεύει την διέλευση των οχημάτων που πηγαίνουν προς το Παληό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνουν πιο μέσα οι πάγκοι και να δημιουργηθεί ένα εσωτερικό διάδρομος μέσα στο πάρκινγκ ώστε να αποφεύγουν να σταθμεύουν στο κεντρικό δρόμο. Αλλά αυτό ποιος να το σκεφτεί ο Μουριάδης; Και άντε το σκέφτηκε έχει τον τρόπο να ελέγχει ότι θα τηρηθεί μια τέτοια απόφαση; Όχι φυσικά.
@ Αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι επικρατεί μέσα στην Καβάλα κυκλοφοριακή αναρχία και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει. Αυτή την κακή εικόνα και τα κυκλοφοριακά προβλήματα πάνε να τα φορτώσουν στο κλειστό πάρκινγκ της «Ροδόπης» για να βγάλουν από πάνω τους στον δήμο τις ευθύνες τους που τα έχουν χαμένα από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν.
@ Στην Καβάλα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο εκδότης των εφημεριών «Δημοκρατία», «Εστία» και «Espresso» Γιάννης Φιλιππάκης φιλοξενούμενος από τον κουμπάρο του Μακάριο Λαζαρίδη.
@ Ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Σαμαράς όπως έλεγαν οι φήμες θάρθουν στον γάμο του υιού Καλαντζής. Αυτός που έμαθα ότι σίγουρα θα παραβρεθεί στις 21 Αυγούστου είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης.
@ Ακούω ότι στην «δημωφέλεια» ετοιμάζονται πυρετωδώς για να ολοκληρώσουν τα τεύχη του πλειοδοτικού διαγωνισμού για το κλειστό χώρο στάθμευσης της δημοτικής αγοράς στον Άγιο Γεώργιο. Φαίνεται ότι θέλουν να το δώσουν ευελπιστώντας ότι θα μένουν περισσότερα χρήματα στο ταμείο της «δημωφέλειας» από ότι τώρα που το διαχειρίζεται η ίδια η επιχείρηση.
@ Το θέμα όμως με τους χώρους στάθμευσης που έχει νοικιάσει πριν χρόνια σε ιδιώτες ο δήμος δεν καλύπτονται όλοι από της τροπολογία Παναγιωτόπουλου- Πασχαλίδη. Εκτός του ότι είναι αντισυνταγματική αλλά και έτσι να μην είναι δεν καλύπτει την περίπτωση του υπαίθριου πάρκινγκ του Αγίου Γεωργίου που ο Μουριάδης για άγνωστο λόγο δεν το βγάζει σε διαγωνισμό παρόλο που η σύμβαση με τον ιδιώτη έχει λήξη πριν από επτά μήνες, αλλά δεν καλύπτει ούτε το χώρο στάθμευσης από την οδό Δαμιανού και προς το δημαρχείο που η χρήση γης προβλέπει σε εκείνο το οικόπεδο σχολείο.
@ Και ενώ δεν κάνουν τίποτε για να τα νομιμοποιήσουν προσπαθούν να καλυφθούν από το δήμο πίσω από μια αίολη τροπολογία που δεν είναι υπέρ των συμφερόντων του δήμου αλλά σε βάρος του αφού χάνει χρήματα από το ισχύον καθεστώς παραχωρήσεων.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα