«Κώστας Αντωνιάδης πολιτικός ή πολιτικάντης;»

«Κώστας Αντωνιάδης πολιτικός ή πολιτικάντης;» είχαμε αναρωτηθεί σε προηγούμενο δημοσίευμά μας καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έχει αποδοθεί σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να ξεπεράσει σε φωτογραφίες όλους τους πολιτικούς του Νόμου μας. Ακάθεκτος βγαίνει συνεχώς φωτογραφίες και τις ανεβάζει στο διαδίκτυο. Ακόμη και για τις πιο επουσιώδεις ή ακόμη και για τις πιο αστείες δικαιολογίες. Ακόμη και για το πιο απλό ζήτημα, όπως η αλλαγή λαμπτήρων στις κολόνες του δημόσιου φωτισμού … Βρίσκεται εκεί ώστε να βγάλει μια φωτογραφία και να την δημοσιοποιήσει.
Ακόμη και για τον αυτονόητο καθαρισμό των ρεμάτων και των καναλιών που ο νόμος τα μετέφερε στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Ακόμη και για την διαγράμμιση των δρόμων. Δραστηριότητες οι οποίες μικρή σημασία έχουν υπό την έννοια ότι γίνονται και θα γίνονται σε οποιαδήποτε Π.Ε. της χώρας, κάθε χρόνο όποιος κι αν είναι Αντιπεριφερειάρχης. Μάλιστα θα γίνονται ακόμη κι αν δεν υπάρχει καν Αντιπεριφερειάρχης …
Ο Αντιπεριφερειάρχης, όμως, έφτασε ακόμη πιο πέρα. Τις μέρες των εορτών, ο κ. Αντωνιάδης προκειμένου να βγει φωτογραφίες παραχώρησε την ταράτσα του διοικητηρίου ώστε να πραγματοποιηθεί εκδήλωση της «Action team» με τα περίφημα φαναράκια. Της γνωστής «Action team» για την οποία είχε γίνει τόσο πολύ συζήτηση για τις χρηματοδοτήσεις της και για το που πήγαιναν τα χρήματα αυτά. Στην εκδήλωση άναψαν λιγότερα από 10 φαναράκια αλλά μαζεύτηκαν συνωστισμένοι καμία δεκαριά άνθρωποι με προεξάρχοντα τον Αντιπεριφερειάρχη, οι οποίοι απεύθυναν όλοι τους χαιρετισμούς, οι οποίοι μεταδόθηκαν από φιλικό τους μέσο. Αποδεικνύοντας ότι η προβολή έχει, για αυτούς, πολύ υψηλότερη σημασία σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
Το νέο «επεισόδιο» ξέφυγε και πήγε ακόμη πιο πέρα. Το προηγούμενο Σάββατο, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αντωνιάδης εμφανίσθηκε στην λαϊκή και μοίραζε φυλλάδια με τα οποία ενημέρωνε τους πολίτες σχετικά με τον … κορονοϊό και τον εμβολιασμό ! Βεβαίως οι ειδικοί έχουν αποφανθεί ότι δεν συνάδει η διανομή φυλλαδίων με τα μέτρα της πανδημίας για αυτό και κανείς σε όλη την Ελλάδα δεν μοιράζει φυλλάδια. Στην Καβάλα, όμως, ο κ. Αντωνιάδης αδιαφορεί και προκειμένου να βγει φωτογραφίες το έκανε κι αυτό! Αδιαφορώντας ή αγνοώντας και την ουσία και τις συνέπειες της δραστηριότητάς του.
Από έργα ουσίας όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει να επιδείξει τίποτα επειδή δεν έχει κάνει τίποτα. Ίσως δεν έχει χρόνο από τις φωτογραφήσεις. Η απαξίωση και εγκατάλειψη της περιφερειακής διοίκησης σε επίπεδο νομού Καβάλας είναι γεγονός αφού δεν προχωράει κάποιο έργο για τον Νόμο.
Στο ερώτημα, λοιπόν «Πολιτικός ή Πολιτικάντης;» Ο κ. Αντωνιάδης επιλέγει το δεύτερο με τις πράξεις του.
Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει για το καλό της Καβάλας και του νομού. Είναι σίγουρο πάντως ότι οι πολιτικάντηδες κάνουν μόνο κακό στον τόπο μας! Ο λαϊκισμός της φωτογραφίας δεν προσφέρει τίποτα στην περιοχή μας. Ο ναρκισσισμός όσων εμμονικά θέλουν να προβάλλονται στο διαδίκτυο με φωτογραφίες ζημιώνει όλους τους ανθρώπους που θέλουν ανάπτυξη και δουλειές για τον τόπο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα