Μαινόμενος δήμαρχος στο αμαξοστάσιο της καθαριότητας

Μετά από την δημοσιοποίηση, από αυτή εδώ τη στήλη, της κατάθεση της επιστολής διαμαρτυρίας των μονίμων οδηγών των απορριμματοφόρων του δήμου Καβάλας προς τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την γραμματέα του δήμου και τον διευθυντή πρασίνου και ποιότητας ζωής ο Μουριάδης πιεζόμενος από τις εξελίξεις έτρεξε χθες να στείλει σε γνωστό συνεργείο μεγάλων οχημάτων της Καβάλας 6 απορριμματοφόρα προκειμένου να συμμαζέψουν τα προβλήματα που έχουν.
@ Χρειαζόταν λοιπόν να ανέβουν οι οδηγοί στα κάγκελα για να κάνουν το αυτονόητο; Ναι γιατί η υπηρεσία καθαριότητα δεν διοικείται από τον Σταυρίδη ο οποίος για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η ίντριγκα τα ρουσφέτια και το καβάλημα του καλαμιού.
@ Γιατί κύριε Σταυρίδη χθες βγάλατε 6 απορριμματοφόρα εκτός λειτουργίας όταν μπορούσατε σταδιακά να τα στείλετε για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες; Το κάνατε γιατί δεν ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία και γιατί δεν έχετε χρήματα για τις συγκεκριμένες επισκευές. Την έχετε καταστρέψει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
@ Προφανώς ο προϊστάμενος καθαριότητας Μπάμπης Παναγιωτίδης ένας από τους πιο έμπειρους εργαζόμενους της συγκεκριμένης υπηρεσίας έφτασε στα όρια του και χθες υπέβαλε την παραίτηση του μετά από τις διαφωνίες που είχε με τον Μουριάδη που κατέβηκε πρωί, πρωί για να τον μαλώσει.
@ Αυτό που μου λένε οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι ότι ο Κυριάκος Σταυρίδης είναι ο χειρότερος αντιδήμαρχος που έχει περάσει ποτέ. Δεν γνωρίζει το αντικείμενο της αντιδημαρχίας του, κάνει παρεμβάσεις που αντί να λύσουν προβλήματα δημιουργούν μεγαλύτερα γιατί έχει σαν γνώμονα μόνο να εξυπηρετήσει περιπτώσεις από τις οποίες προσδοκά να πάρει σταυρούς στις εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Χθες ο μεσημέρι ο δήμαρχος πιεσμένος από τα γεγονότα και προκειμένου να προλάβει μια μαζικότερη κινητοποίηση των εργαζομένων στην καθαριότητα έστειλε μια τετράδα μασέρ στο αμαξοστάσιο και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους προκειμένου να τους κάνουν το σχετικό μασάζ. Φυσικά δεν
μπόρεσαν να ξεφύγουν από τον κακό πολιτικό τους και υπηρεσιακό εαυτό τους αφού υποσχέθηκαν ότι όλα θα τα διορθώσει και να κάνουν οι εργαζόμενοι υπομονή χωρίς να γίνουν πιστευτά τα λόγια τους.
@ Δεν γνωρίζω πόσοι πίστεψαν τα λόγια του δημάρχου αλλά εγώ για ένα είμαι βέβαιος ότι το τμήμα της καθαριότητας βγαίνει βαριά πληγωμένο όχι μόνο λόγω των απορριμματοφόρων αλλά και για την αφαίρεση του εκλογικού επιδόματος που ήταν ευθύνη του Μουριάδη το οποίο δόθηκε σε υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου με υψηλές αποδοχές.
@ Έχει παραλύσει μου είπε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Κουφατζής η ΔΕΥΑΚ και συγκεκριμένα το τεχνικό της τμήμα το οποίο αντί να εκτελεί δικά της έργα παρακολουθεί τις ιδιωτικές εταιρείες που περνούν τις οπτικές ίνες μη τυχόν και της κάνουν κάποια ζημιά στο δίκτυο της ύδρευσης.
@ Χθες χωρίς καμιά προειδοποίηση είχε διακοπή νερού όλος ο δρόμος της οδού Δαγκλή.
@ Από τους 25 υδρονομείς που προσελήφθησαν από τον δήμο Καβάλας μόνο οι 12 προσφέρουν τις υπηρεσίες του στο θέμα ελέγχου των υδρομέτρων των γεωτρήσεων στο δημοτικό διαμέρισμα των Φιλίππων και οι υπόλοιποι απασχολούνται στην καθαριότητα των χωριών. Αφού χρειάζονται μόνο 12
υδρονομείς γιατί προσλαμβάνουν 25; Γιατί πρέπει να γίνουν και τα ρουσφέτια των κοινοταρχών αλλιώς πως θα μαζέψουν σταυρουδάκια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα