Μακάριος ΛαζαρίδηΜ. Λαζαρίδης: «Απειλούν εμένα και την οικογένειά μου»ς: «Απειλούν εμένα και την οικογένειά μου»

Απειλές σε βάρος του ιδίου αλλά και των μελών της οικογένειάς του, καταγγέλλει ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή την υπόθεση της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων.
«Δεν δέχομαι επ’ ουδενί να υπάρχουν τηλεφωνικές απειλές σε βάρος μου και σε βάρος της οικογένειάς μου, προφανώς από κάποιους από τους 135 εργαζομένους της Βιομηχανίας, από κινητά ή σταθερά που έχουν αποκρύψει. Να γνωρίζουν ότι πρακτικές μαφίας δεν περνάνε σε μένα».
Αν οι απειλές συνεχιστούν, όπως είπε, θα αναγκαστεί να προσφύγει στο εισαγγελέα προκειμένου να δοθεί άδεια έρευνας στα τηλέφωνα και των 135. «Να δούμε ποιοι είναι αυτοί που απειλούν, όχι έναν βουλευτή, αλλά ανθρώπους. Όσο θα το συνεχίζουν αυτό, θα το πάω μέχρι τέλους», τόνισε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε δε τον πρόεδρο των εργαζομένων, Νίκο Βογιατζίδη, να βγει να ζητήσει συγγνώμη και να καταδικάσει τα συγκεκριμένα γεγονότα, «αφού ηγείται, ως πρόεδρος, της συγκεκριμένης ομάδας εργαζομένων. Αν δεν μπορεί να ελέγξει ένα -μικρό έστω- κομμάτι του συνόλου των εργαζομένων, να παραιτηθεί, δεν κάνει για πρόεδρος. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, εν έτει 2020 να απειλούνται άνθρωποι», ανέφερε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα