Μακάριος Λαζαρίδης: Το Νοσοκομείο Καβάλας καταρρέει και ο κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης έδωσε χθες στη δημοσιότητα τη δήλωση του με θέμα «Το Νοσοκομείο Καβάλας καταρρέει
και ο κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες» με αφορμή τα όσα δημοσιοποίησα για τις αναφορές της διευθύντρια του τμήματος νοσηλευτικού προσωπικού κ. Ζεκάκη και της προέδρου των εργαζομένων κ. Πατράκη για την έλλειψη προσωπικού και τους κινδύνους που απορρέουν από αυτές τις ελλείψεις για την ίδια την ασφάλεια των πολιτών.
Συγκριμένα ο Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Καβάλας, έκανε την εξής δήλωση:
«Η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας και η πρόεδρος των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού.
Η λειτουργία του νοσοκομείου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο φιλότιμο του ανθρώπινου δυναμικού του. Συνέχιση, ωστόσο, της ίδιας κατάστασης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους ασθενείς. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες επικοινωνιακού χαρακτήρα.
Αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή και τους κινδύνους που δημιουργούνται είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσει άμεσα στην αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με αξιοκρατικά επιλεγμένες διοικήσεις, στοχευμένες προσλήψεις προσωπικού και κάλυψη των τραγικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα