Μάκης Παπαδόπουλος : «Δε θα ανεχτώ καμία συγκάλυψη στο ΔΗΠΕΘΕ καταθέτω αναφορά στο Υπουργείο Πολιτισμού!»

@ “Κίνηση ματ” επιφύλασσε ο Μάκης Παπαδόπουλος στον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ πριν τη προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ που απάλλαξε τον Γκόνη. Κατέθεσε δική του νομική γνωμοδότηση που αποδείκνυε ότι είναι υπηρεσιακή υποχρέωση του ΔΣ και του Προέδρου να ερευνήσουν τις καταγγελίες σε βάρος του Γκόνη και να μην κουκουλώσουν το θέμα, και έκανε μεσημεριάτικα τον Μποζούδη να τρέχει!
@ Δεν βρήκε κανέναν δικηγόρο ο Μποζούδης να βάλει την υπογραφή του στην αθώωση του Γκόνη ούτε καν τον νομικό σύμβουλο του Δήμου τον Αγελαράκη! Ο οποίος Αγελαράκης αρκέστηκε να δώσει προφορική γνώμη και απέφυγε να δώσει γραπτή γνωμοδότηση. Πήρε λοιπόν την ευθύνη πάνω του ο Μποζούδης και εισηγήθηκε την αθώωση του Γκόνη, γιατί λέει δεν υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα καλύπτοντας παράλληλα και τον εαυτό του γιατί το 2019 αυτός ήταν πρόεδρος όταν καταγγέλθηκε το περιστατικό του τραυματισμού της η Στελλίνα Βογιατζή.
@ Ο Μάκης Παπαδόπουλος όμως απέδειξε με τη δική του γνωμοδότηση ότι οι καταγγελίες που έγιναν αφορούν δύο τουλάχιστον παραπτώματα έτσι όπως ορίζονται στον κανονισμό λειτουργίας και γι΄ αυτό πρέπει να διερευνηθούν: “Αναξιοπρεπής και ανάρμοστη συμπεριφορά μέσα και έξω από την Υπηρεσία” και “δυσφήμιση της επιχείρησης και του προσωπικού της”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα