Μαλλιά κουβάρια στο δημαρχείο που έτρεχαν για να βγάλουν άδειες για το Πάρκο Φαλήρου και την πλατεία Καπνεργάτη

Δεν χαίρομαι όταν οι παραλήψεις λόγω ανικανότητας της δημοτικής αρχής προκαλούν προβλήματα σε συνεργάτες και αιρετούς του δήμου Καβάλας. Όμως δεν μπορώ να κάνω ότι δεν ακούω και δεν βλέπω γιατί με την ανικανότητα τους κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.
@ Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει όμως γιατί δημιουργήθηκε χθες αυτή η αναταραχή μετά την γνωστοποίηση από την εφημερίδα μας ότι δεν έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες άδειες προκειμένου να παραχωρηθεί το πάρκο Φαλήρου και η πλατεία Καπνεργάτη για να γίνουν οι συναυλίες; Πίστευα ότι αν η διοίκηση του δήμου ήθελε να τα κάνει όλα όπως έπρεπε θα είχε την γνωμοδότηση του τοπικού συμβουλίου, την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ότι παραχωρούνται οι συγκεκριμένοι χώροι στην «δημωφέλεια» και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
@ Όμως ο δήμαρχος κάτι μυρίστηκε όταν μπούκαρε την προπερασμένη εβδομάδα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου συνεδρίαζε το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας αφού του είχαν από πριν μεταφέρει ότι δεν θα γνωμοδοτούσε θετικά διότι δεν ήτανε πλήρης ο φάκελος κα εκεί αποφάσισε να κάνει τον μάγκα.
@ Να σας πω βέβαια ότι ο δήμαρχος με το γνωστό τσαμπουκά του είπε ότι αυτός θα το τακτοποιήσει το θέμα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε και έφτασαν τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα.
@ Αλλά δεν ήτανε μόνο αυτό. Και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 10 Αυγούστου στα θέματα της ημερησίας διάταξης είχε ανακοινωθεί ότι η διοίκηση του δήμου ζητούσε την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση των χώρων στο πάρκο Φαλήρου αλλά και της πλατείας Καπνεργάτη. Όμως είχε φανεί από πριν ότι η πλειοψηφία θα καταψήφιζε τις συγκεκριμένες παραχωρήσεις λόγω και covid- 19 και τα απέσυρε.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα