Μάνατζερ του Ιρανοκαναδού ο Μουριάδης και η πρόταση Παπαδόπουλου για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που την απέρριψε ο Παφάνης

@ Βρε αυτός ο δήμαρχος δεν μπορεί να αποβάλει την παλιά του ιδιότητα αυτή του διοικητή της ΕΥΠ. Καθημερινά μηχανορραφεί και καλύπτει το υπαρξιακό του κενό. Έτσι την ημέρα που έληγε η προθεσμία κατάθεσης της εγγυητικής προκειμένου να έχει δικαίωμα η ομάδα της Καβάλας να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της «Super League 2» έστειλε ως μάνατζερ του Ιρανοκαναδού και ζήτησε από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη παράταση δύο εβδομάδων προκειμένου να γίνουν όλες οι διαδικασίες ερήμην της σημερινής διοίκησης του ΑΟΚ χωρίς να σκεφτούν οι εντολείς του αλλά και ο ίδιος ότι χωρίς νομοθετική ρύθμιση αυτό δεν μπορεί να γίνει.
@ Έτσι η ομάδα έχασε το δικαίωμα συμμετοχής και παρά την πρόταση του Μάκη Παπαδόπουλου για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο χθες ώστε να σωθεί ότι σώζεται δεν απάντησε αφού δεν είχε τέτοια εντολή. Άλλωστε οι υποστηρικτές του Ιρανοκαναδού συνομιλούν με τον ερασιτέχνη και σε αυτόν στοχεύουν για να πάρουν την ομάδα η οποία θα παίζει αν δεν αλλάξει κάτι του χρόνου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
@ Η πρόταση του Μάκη Παπαδόπουλου είχε ως εξής «Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τη στήριξη του ΑΟΚ. Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
με την παρούσα επιστολή, υποβάλλουμε αίτημα για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, στις 8.00 το βράδυ, με τη συμμετοχή της διοίκησης της ομάδας ΠΑΕ ΑΟΚ 1965, πρώην και νυν Βουλευτών του Νομού μας και εκπροσώπων όλων των φορέων της πόλης.
Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων για τη στήριξη της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 και των Καβαλιωτών μετόχων της ομάδας από ολόκληρη την Καβαλιώτικη κοινωνία.
Το επείγον της συνεδρίασης αφορά τις ραγδαίες εξελίξεις που υπάρχουν για την πορεία του ΑΟΚ και τις ασφυκτικές προθεσμίες στις οποίες οφείλει να ανταποκριθεί η ομάδα. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας».
@ Μέχρι χθες το απόγευμα δεν υπήρξε καμιά απάντηση στο αίτημα του Παπαδόπουλου από την πλευρά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και έγινε κατανοητό το παιχνίδι του Μουριάδη που απροκάλυπτα πήρε τα κομμάτια των ξένων συμφερόντων.
@ Τι ντροπή για την Καβάλα ένας που ισχυρίζεται ότι είναι ισχυρός οικονομικά παράγοντας να παίζει με την ομάδα και να προτιμά τις υπόγειες διαδρομές για να πάρει έναντι ενός δολαρίου τον ΑΟΚ και σε αυτό το παιχνίδι να συμμετέχει και ο δήμαρχος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα