Μαρκόπουλος και Ιωσηφίδης αυτοί που διέλυσαν την αντιπεριφέρεια Καβάλας τώρα θέλουν να την διοικήσουν

Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο του Τοψίδη ύστερα από τις δηλώσεις του Μητσοτάκη από την Μυτιλήνη σε αυστηρό ύφος ότι όποιος δεν είναι με τις επιλογές του είναι απέναντι του.
@ Οι γνωστές κορώνες τύπου Τσαλταμπασίδη ότι αυτός παραμένει Νεοδημοκράτης άσχετα αν πάει με τον αντάρτικο ψηφοδέλτιο δεν περνάνε πλέον.
@ Ο Ιωσηφίδης με τον Μαρκόπουλο έχουν ιστορία στην περιφέρεια διότι διετέλεσαν για 3 χρόνια αντιπεριφερειάρχες του Μέτιου και δεν νομίζω να έχουν να περηφανευτούν για κάποια επιτυχία τους. Ο Ιωσηφίδης διέλυσε την “Εργοανάπτυξη” έδιωξε τον επενδυτή και παρέδωσε τα λουτρά των Ελευθερών
στα χέρια του Χαρακίδη που εδώ και 4 χρόνια δεν μπορεί να υλοποίηση το επενδυτικό του σχέδιο.
@ Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος από την άλλη τα χρόνια που ήταν χωρικός αντιπεριφερειάρχης εκτός από τον κόμβο του Ελαιοχωρίου δεν νομίζω να έχει να καταθέσει κάποιο άλλο έργο. Το φράγμα του Μαρμαρά για το οποίο κάνει κριτική στο Χρίστο Μέτιο το διαχειριζόταν 3 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Ο
ίδιος ο Χριστόδουλος Τοψίδης ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο δεν έδειξε ότι γνωρίζει τα θέματα της περιφέρειας και περιορίστηκε σε γενικότητες και αναφορές σε έργα τα οποία είναι εθνικής σημασίας που με αυτά ασχολείται η κυβέρνηση.
@ Ωραίος ο ΟΛΚ τσέπωσε τις 2.000 ευρώ από την εταιρεία που φέρνει τον Βέρτη για να τραγουδήσει σήμερα από την παραχώρηση του τμήματος της παραλίας από το ανοιχτό κολυμβητήριο μέχρι και το “Agua” και ο δήμος απλά κάνει τον τροχονόμο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα