Μάρκος Δέμπας “Δεν φωτάνουν οι 10 μήνες για το έργο του Αγίου Νικολάου”

Αμφιβάλει και ο πρόεδρός του επιμελητηρίου της Καβάλας Μάρκος Δέμπας ότι θα προλάβει ο ανάδοχος του έργου του ανοιχτού κέντρου εμπορίου να τελειώσει το έργο μέσα στο χρονοδιάγραμμα των 10 μηνών στον Άγιο Νικόλαο.
@ Επίσης όπως και ο Μάρκος Δέμπας μου είπε δεν θα ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο Άγιο Νικόλαο μέχρι το Σεπτέμβριο λόγω του καλοκαιριού γιατί έχουν τα καταστήματα ιδιαίτερα της εστίασης αυξημένη κίνηση.
@ Οι γλάροι ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι επιθετικοί γιατί προσπαθούν να προστατεύσουν τα νεογνά τους αλλά και να συλλέξουν τροφή από όπου μπορούν. Έτσι καραδοκούν πότε τα παιδιά των σχολείων θα κάνουν διάλειμμα για να ορμήξουν και να πάρουν από τα χέρια τους το σάντουιτς τους και όταν αντιστέκονται τα παιδιά γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικά.
@ Παρακολουθούσα χθες δύο δημοτικούς αστυνομικούς να κάθονται στην είσοδο από το πεζόδρομο της Παύλου Μελά και δεν κατάλαβα γιατί έκαναν πως δεν έβλεπαν τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσα εντός του πεζοδρόμου.
@ Φυσικά το κυκλοφοριακό χάος στους κεντρικούς δρόμους συνεχίζεται γιατί κάνεις δεν μπορεί να απαγορεύσεις τις παράνομες στάσεις και σταθμεύσεις.
@ “Για να μην πούμε “το νερό νεράκι” και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, σας περιμένουμε την Πέμπτη 1 Ιουνίου και ώρα 18:00 στον υπαίθριο χώρο της Βιβλιοθήκης σ ́ ένα διασκεδαστικό απόγευμα γεμάτο παιχνίδι. Μαζί μας θα βρίσκεται ο κύριος Σπαταλάκης”. Με αυτό το κείμενο η δημοτική βιβλιοθήκη περιμένει τα παιδιά σήμερα για να τα μιλήσει
για τη συνετή διαχείριση του νερού, όταν η ΔΕΥΑΚ από όλα αυτά που θα ακουσθούν δεν κάνει τίποτε.
Μεγάλες διαρροές από τον αγωγό που φέρνει το νερό από τις πηγές Βοιράνης και το 50% χάνεται στον δρόμο και όταν υπάρχει αλόγιστη δημόσια χρήση στις παραλίες αλλά και στα δημοτικά κτίρια.
@ Άκουσα ότι σύντομα θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Ντίνου Κλειτσιώτη και γιατρού που ενώ απουσίαζε από την εφημερία του ο πρώτος δεν έκανε όσα προβλεπόταν μετά από την καταγγελία που είχε στα χέρια του από διαμαρτυρόμενο ασθενή.
@ Υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στον Δημήτρη Παπουτσή ότι θάρθει στην Καβάλα αυτή τη φορά προεκλογικά.
@ Καθημερινά σχεδόν που περνώ από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου δεν βλέπω τα έργα να γίνονται με γοργούς ρυθμούς αλλά με ρυθμούς χελώνας. Δεν ξέρω πότε θα τελειώσουν αλλά οι περαστικοί έχουν συνηθίσει να περνάνε πάνω από τα εμπόδια. Επίσης κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την πιάτσα ταξί που υπάρχει μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ όταν τα έργα φτάσουν μέχρι εκεί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα