Μας πιάσαν στον ύπνο και τώρα διαμαρτυρόμαστε

Κάποιοι θορυβήθηκαν με την είδηση που έδωσε στο Κυριακάτικο φύλλο της η εφημερίδα “Καθημερινή” και στο οποίο κάνει αναφορά στο όνομα του Μακάριου Λαζαρίδη μεταξύ αυτών που έχει στο μπλοκάκι του σημειωμένους ο Μητσοτάκης για την θέση του γραμματέα του κόμματος. Αν επιλεγεί ο Μακάριος Λαζαρίδης για τη θέση του γραμματέα φυσικά θα είναι μια θέση που για πρώτη φορά την παίρνει πολιτικός της Καβάλας και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
@ Φαίνεται το σκέφθηκε πάλι ο δήμαρχος ότι δεν μπορεί να αναλάβει ο δήμος ένα έργο που δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει, αυτό της δημιουργίας ενός νέου χώρους στάθμευσης παραπλεύρως του νοσοκομείου και έτσι άρχιζε από την περασμένη εβδομάδα να το συμμαζεύει. Δήλωσε λοιπόν ότι η διοίκηση του νοσοκομείου θα κάνει την αποψίλωση της περιοχής προκειμένου να απελευθερωθεί ο χώρος από τους θάμνους και τη χαμηλή βλάστηση και αφού πάρει και το αμμοχάλικο τότε ο δήμος με τα δικά του μηχανήματα θα βάλει ένα χεράκια για να ισοπεδωθεί η πλαγιά.
@ Επίσης ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης έκανε κάποιες δηλώσεις και για την πανεπιστημιούπολη της Καβάλας και στο ότι δεν ρωτήθηκε για την αλλαγή “αφεντικού”. Εγώ λέω άντε και τον ρωτούσαν τι θα άλλαζε; Έχει κλείσει αυτό το θέμα και σε όποιον αρέσει, τα ίδια τμήματα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο πάνε στο Δημοκρίτειο τελεία και παύλα.
@ Αφού μας έπιασαν για ακόμη μια φορά στον ύπνο καλά να πάθουμε. Δεν είχαμε καταλάβει ότι η έδρα της περιφέρειας θα πήγαινε στην Κομοτηνή δεν είχαμε καταλάβει ότι δεν επρόκειτο να δημιουργηθεί μεταβατικό εφετείο και δεν καταλαβαίνουμε τίποτε και αντιδρούμε όταν είναι αργά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα