Με καταγγελία, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή απάντησαν στον Alexander Haditaghi Οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης και Πέτρος Πετρόπουλος

Με καταγγελία κατά του Alexander Haditaghi, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή απάντησε και μάλιστα άμεσα η απερχόμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, με αφορμή τα άκρως προκλητικά είδαν το φως της δημοσιότητας στον τοπικό τύπο από τον Ιρανοκαναδό μετά από σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου το μέλος της διοίκησης Πέτρος Πετρόπουλος συνοδευμένοι από τον Διαμαντή Κωνσταντάρα πρώην διευθυντή των γραφείων της ΠΑΕ και νομικό της σύμβουλο Χαράλαμπο Κουφατζή, μετέβησαν στην Εισαγγελία Καβάλας και ενημέρωσαν την αρμόδια κυρία Εισαγγελέα για το περιεχόμενο του κατάπτυστου και συκοφαντικού δημοσιεύματος καθώς και για απειλές που δέχθηκαν από τον Alexander Haditaghi, μέσω της επιστολής τους. Ακολούθως ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνσης Καβάλας για το θέμα των απειλών ενώ όλα πλέον πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή που κατέθεσε κατά του Alexander Haditaghi, Καβάλα 1965. Τέλος να σημειώσουμε ότι οι πρώην μέτοχοι της ομάδες έχουν τη νομική υποστήριξη του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια ο οποίος συντονίζει όλες τις νομικές ενέργειες.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα