Με οικονομικές αλχημείες προσπαθεί να δικαιολογήσει ο Προμούσας το πλεόνασμα του 1,6 εκ. ευρώ από τα μειωμένα δημοτικά τέλη

@ Δικαιολογίες που δεν αντέχουν στην νοημοσύνη των πολιτών υιοθέτησε ο αποστάτης Προμούσας που εκτελεί καθήκοντα αντιδημάρχου οικονομικών του δήμου για τα πλεονάσματα από τα δημοτικά τέλη που παρόλο που ήταν κατά 40% μειωμένα παρουσιάσθηκαν το δεύτερο τρίμηνο του 2021 κατά 1,6 εκ. ευρώ αυξημένα.
@ Ο ισχυρισμός του αποστάτη ήταν χθες ότι παρουσιάσθηκε το πλεόνασμα 1,6 εκ. ευρώ γιατί ήταν τα αυξημένα δημοτικά τέλη που υπήρχαν πριν από τον Απρίλιο του 2021. Βέβαια ο Προμούσας τι θα έλεγε ότι είχε δίκαιο η αντιπολίτευση των Ξανθόπουλου, Ιωσηφίδου όταν ενώ ήταν ακόμη δημοτικός σύμβουλος της Τσανάκα και είχε κλείσει ήδη τη θέση του αντιδημάρχου απουσιάζοντας εσκεμμένα από την ψηφοφορία;
@ Μέχρι το τέλος Ιουνίου από τα δημοτικά τέλη του 2021 εισπράχθηκαν 4 εκ. ευρώ και μένουν άλλοι 6 μήνες για να πιάσουν το στόχο του προϋπολογισμού που είναι κοντά στα 8 εκ. ευρώ.
@ Πολλές εβδομάδες έχει να περάσει οδοκαθαριστής από αρκετούς δρόμου της Παναγίας όπως χθες μου καταγγέλθηκε.
@ Επίσης αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχει τονιστεί στους οδοκαθαριστές ότι κάτω από τους κάδους συγκεντρώνονται πολλά σκουπίδια και επειδή δεν τα μαζεύουν δημιουργούνται υγειονομικές βόμβες.
@ Κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξανδρούπολη με το κλειδί στο χέρι θα κοστίσει 3 εκ. ευρώ και μόνο για την μελέτη ο Μουριάδης θα δώσει για το κλειστό γυμναστήριο που λέει ότι θέλει να κάνει στο Περιγιάλι 1 εκ. ευρώ.
@ Το θέμα της συναυλίας των αδελφών Τσαχουρίδη όπως χθες μου είπε ο Άρης Βέρρος αν δεν το φέρει ο Μουριάδης θα το φέρει ο ίδιος προκειμένου να μάθει και να μάθουμε για το πόσα εισιτήρια κόπηκαν και σε ποιόν λογαριασμό μπήκαν τα λεφτά.
@ Πάντως αυτό που λένε από τον πολιτιστικό σύλλογος Περιγιαλίου ότι κόπηκαν μόνο 1.000 εισιτήρια μάλλον δεν τους έμαθα να μετράνε στο σχολείο που πήγαιναν.
@ Ο πρόεδρος Χρόνης αφού πρόλαβε όλες τις δουλειές που είχε να κάνει στην ΔΕΥΑΚ είπε να ενημερώσει τους ελάχιστους φίλους του ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τον Γκόνη για την 47η επαίτιο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Και μάνατζερ ο Χρόνης και φοβερά εκτεθειμένη η πρόεδρος.
@ Άκουσα ότι τα ανοίγματα με την πρόεδρο ο Γκόνης τα κάνει γιατί θέλει να τη χρησιμοποιήσει για να μεταπηδήσει στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή είτε του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος είτε του Εθνικού. Δεν ξέρω αν θα προλάβει ή θα τον προλάβουν οι εξελίξεις.
@ Διαμαρτύρεται ο κόσμος για τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ. Φυσικά ο πρόεδρος Χρόνης δεν παίρνει χαμπάρι από διαμαρτυρίες.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα