Με συνοπτικές διαδικασίες ο Μποζούδης και οι συν αυτώ απάλλαξαν τον Γκόνη χωρίς να διερευνήσουν και τις νέες καταγγελίες

Το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ ενέκρινε τελικά στην 3η συνεδρίαση (Δευτέρα 22 Μαρτίου) την εισήγηση Μποζούδη και έκρινε ότι δεν προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες ή σαφείς ενδείξεις τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων από τον Γκόνη.

ΟΧΙ ψήφισαν Πρασσά και Σοφιανίδου, ΠΑΡΩΝ ψήφισε η Ζωή Ζαχαριάδου.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο Κώστας Κατιώνης υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του ΔΣ εξαιτίας σχολίου στην 7Η ΜΕΡΑ για τη στάση του στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Ωστόσο:

– Δεν κατατέθηκε από την πλευρά της διοίκησης καμία γνωμοδότηση από νομικό ούτε καν από τον Αγελαράκη.

– Ο Μποζούδης είπε ότι η νομική γνωμοδότηση της παράταξης του Μάκη Παπαδόπουλου είναι σωστή, αλλά αφού δεν υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα δεν χρειάζεται το ΔΣ να κάνει πειθαρχική διαδικασία και να εφαρμόσει τον Κανονισμό Προσωπικού, άρα δεν υπάρχει θέμα παράβασης καθήκοντος.

– Ο Μποζούδης εξήγησε την απάντηση του ΔΗΠΕΘΕ στις καταγγελίες των 3 γυναικών, αλλά αγνόησε όλες τις υπόλοιπες δημόσιες τοποθετήσεις που έγιναν μετά από τη 2η συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ (16 Μαρτίου 2021), δηλ. αγνόησε τις τρεις τοποθετήσεις πρώην Προέδρων ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ, την τοποθέτηση της Μαρίνας Τσελεπή και του Γιάννη Κουκιά (Σάββατο, 20 Μαρτίου) ο οποίος είναι πρώην εργαζόμενος του ΔΗΠΕΘΕ.

– Στο ερώτημα, τι θα γίνει αν οι καταγγέλλουσες κινηθούν νομικά και κληθεί το ΔΣ να εξηγήσει την άρνησή του να εξετάσει την υπόθεση ή συνεχιστούν οι καταγγελίες, ο Μποζούδης απάντησε: «Θα δούμε τότε τι θα κάνουμε»!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα