Με τον Εριφυλλίδης η Αθηνά Παναγιωτίδου και Φιλήμων Ξουλόγης

@ Κατά 99% έχουν κλείσει με τον Εριφυλλίδη η Αθηνά Παναγιωτίδου και ο Φιλήμων Ξουλόγη οι οποίοι ήταν υποψήφιοι βουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο και Ιούνιο. Είναι μια εξέλιξη που ενισχύσει τον Εριφυλλίδη και αδυνατίζει την προοπτική να κατεβάσει δικό του συνδυασμό ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα.

@ Άρες, μάρες κουκουνάρες, από την απλή πολίτη Τάνια για το θέμα των περιφερειακών εκλογών. Τι δήλωσε, ότι δεν θα παρακαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασίες, εννοώντας το ΠΑΣΟΚ και ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο στις εκλογές για στην περιφέρεια μας.
@ Δεν παρακαλάνε, δεν έχουν υποψήφιο περιφερειάρχη μετά τη δήλωση του Κατσιμίγα ότι δεν θα πάρει αυτή τη φορά, η ίδια δεν θέλει να μπει επικεφαλής και μένουν να κλείνε για την άδικη τη ζωή που τους στέρησε τη νίκη στις βουλευτικές εκλογές.
@ Φυσικά τα πράγματα για το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μπερδεμένα μόνο στην περιφέρεια αλλά και στον δήμο Καβάλας. Ακούστηκε ο Σωτήρης Σωτηριάδης για υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας όμως ο Άρης Βέρρος έχει τις επιφυλάξεις του αν τελικά θα είναι αυτός που θα πάει τον Οκτώβριο στις δημοτικές εκλογές με την δημοτική παράταξη “Συμπαράταξη Πολιτών”.
@ Φοβερό κοσκίνισμα και στο τέλος δεν θα κάνουν τίποτε. Θα πάρουν το ποσοστό και αν που πήραν το 2019 και θα στείλουν ένα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και πολύς θα είναι.
@ Τον άκουσα να λέει τον Θόδωρο Μουριάδη ότι από την αρχή της δημαρχιακής του θητείας είχε ενδιαφερθεί για το κτήριο “Κραντονέλλη” αλλά διαπίστωσε ότι είχε πολλά οικονομικά βάρη και γι ́ αυτό το άφησε. Τώρα που το έφερε το συγκεκριμένο θέμα στον προεκλογικό διάλογο ο Γιάννης Εριφυλλίδης θυμήθηκε ο Μουριάδης ότι δεν μπορεί ο δήμος να αντέξει ένα τέτοιο οικονομικό βάρος που δεν ξέρουμε εμείς οι πολίτες πόσο είναι και αν θέλουμε να το αναλάβουμε δηλώνοντας παράλληλα ότι αν γίνει Εριφυλλίδης δήμαρχος ας το αγοράσει αυτός!
@ Δεν ισχυρίζομαι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση του κτηρίου “Κραντονέλλη” είναι μια εύκολη περίπτωση αλλά αξίζει ο κόπος να ερωτηθούν οι Καβαλιώτες αν το μόνο κτήριο με βαριά ιστορική αξία πρέπει να το πάρει ο δήμος ή όχι.
@ Αλλά ο Μουριάδης των καπνομάγαζων και των ακτών δεν μπόρεσε να αξιολογήσει ένα τέτοιο κτήριο ότι αν περιέλθει στον δήμο θα είναι το στέμμα των ακινήτων τα οποία θα έχει στην κατοχή του αν και μηχανικός. Τέτοια σπάνια κτήρια θα χαθούν γιατί κάτι Μουριάδιδες παίζουν μόνο με τα ντουβάρια των
καπνομάγαζων.
@ Όπως σας είχα ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος έβαλε ίσως τον νεότερο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που μέχρι σήμερα έχει ανακοινωθεί από όλους τους υποψήφιους δημάρχους στο συνδυασμό του. Πρόκειται για τον Θανάσης Αντωνίου που γεννήθηκε το 2005 στην Καβάλα, είναι μόλις 18 ετών και είναι γιος του Αντώνη Αντωνίου του Αθανασίου, που διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και Αντιπρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ για οκτώ χρόνια. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συμμετέχει στην επιχείρηση μεταφορών που διατηρεί η οικογένειά του. Στο παρελθόν, έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στις ομάδες ΑΟ Καβάλας, ΠΑΟ Καβάλας και “Βυζάντιο”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα