Με τροπολογία Παναγιωτόπουλος και Πασχαλίδης δίνουν παράταση στην παρανομία Όμως πάντα γελά αυτός που γελά τελευταίος

Με μια σχεδόν ταυτόχρονη ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο fb Παναγιωτόπουλος και Πασχαλίδης έκαναν γνωστή την τροπολογία που αυτή την εβδομάδα θα περάσει μέσα σε άσχετο νομοσχέδιο που θα τακτοποιεί τις παρανομίες δεκαετιών στους χώρους στάθμευσης της Καβάλας.
@ Και οι δύο βουλευτές της ΝΔ για μικρά πολιτικά οφέλη έπεισαν τον υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά να φέρει μια τροπολογία που θα επιβραβεύσει δίνοντας πάλι χρόνο την παρανομία στην λειτουργία των χώρων στάθμευσης στο κέντρο της Καβάλας τη σημερινή διοίκηση του δήμου.
@ Οι δύο βουλευτές της Καβάλας επιβραβεύουν την ολιγωρία και την ανικανότητα του Μουριάδη να βάλει μια τάξη στους χώρους στάθμευσης του κέντρου της πόλης επιβεβαιώνοντας έτσι αυτό που εδώ και μήνες λέγεται ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές της ΝΔ στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον Μουριάδη προκειμένου να καρπωθούν οφέλη από τον χώρο που υποτίθεται ότι εκφράζει ο σημερινός δήμαρχος.
@ Παράλληλα όμως Παναγιωτόπουλος και Πασχαλίδης επιβεβαιώνουν ότι έχουν άγνοια των προβλημάτων της Καβάλας δεν γνωρίζουν από το κυκλοφοριακό πρόβλημα επηρεάζονται από τις ευκαιριακές συμμαχίες στον δήμο και βάζουν τους λαγούς τους για να τρέξουν την υπόθεση Μουριάδη χωρίς εκλογικές απώλειες μέχρι το 2023.
@ Επειδή όμως ο λαός μας λέει ότι γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος θα δούμε κατά πόσο αυτή η τροπολογία θα έχει βιώσιμο αποτέλεσμα. Φοβούμαι ότι Παναγιωτόπουλος και Πασχαλίδης εκθέτουν με αυτή τους την επιμονή την ΝΔ αφού με την τροπολογία καλύπτουν παρανομίες χρόνων και διατηρούν τις σχέσεις εξάρτηση των ενοικιαστών από την διοίκηση του δήμου.
@ Στο όνομα του κυκλοφοριακού χάους που φυσικά δεν γνωρίζουν πως δημιουργείται τρέχουν να καλύψουν τον Μουριάδη που εδώ και 2 χρόνια είχε το χρόνο για να διορθώσει τα πράγματα και θα βρεθούν μπλεγμένοι σε παρανομίες ετών.
@ Προφανώς τον Παναγιωτόπουλο και τον Πασχαλίδη δεν τους ενδιαφέρει ότι στο πάρκινγκ της «Ροδόπης αντί για τις προβλεπόμενες 260 θέσεις στάθμευσης έφτανε να βάζει 450 αυτοκίνητα χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά πυρκαγιάς και ότι παρανόμως χρεώνουν όλα τα πάρκινγκ αντί για 1,65 ευρώ 2 ευρώ. Αυτά όμως μπροστά στο φόβο των εκλογών και της αγωνίας να διατηρηθεί ο μεν Παναγιωτόπουλος στην πρώτη θέση και ο Πασχαλίδη να μη χάσει την δεύτερη θέση από το Λαζαρίδη κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και διαιωνίζουν την παρανομία.
@ Πως κύριοι βουλευτές δέχεστε να διαχειρίζονται οι ίδιοι άνθρωποι επί δεκαετίες τους συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης σε βάρος των συμφερόντων του δήμου όταν συνέχεια είτε οι δημοτικές διοικήσεις είτε οι κυβερνήσεις όπως τώρα δίνουν παρατάσεις στους ίδιους και στους ίδιους;
@ Δεν ξέρω οι ψηφοφόροι της ΝΔ στην Καβάλα πως εισπράττουν αυτό το σφιχταγκάλιασμα των Παναγιωτόπουλου, Πασχαλίδη με τον Μουριάδη όμως σίγουρα δεν τους αρέσει αφού βλέπουν ότι προτιμούν το σημερινό δήμαρχο από κάποιον άλλο που θα στηρίξει το κόμμα τους για να μην τον έχουν μελλοντικά στα πόδια τους. Δεν ξέρω αν θα τους ακούσει το 2023 ο κόσμος όμως άνοιξαν λογαριασμούς με τους ψηφοφόρους τους που να το ξέρουν θάρθει η ώρα που θα τους τιμωρήσουν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα