Με Τσανάκα το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρα σε μια κρίσιμη συνεδρίαση για την ανάδειξη του συμπαραστάτη του Πολίτη

Περίεργα τα βλέπω τα πράγματα με την επιλογή που πρέπει να κάνει το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας για τον συμπαραστάτη του πολίτη.
@ Αν ο δήμαρχος δεν τα έχει βρει με την αντιπολίτευση ώστε να ψηφίσουν όλοι το ίδιο πρόσωπο τότε εν γνώσει του πηγαίνει στην πρώτη πολιτική του ήττα εκτός όπως έγραψα και χθες την επιδιώκει ώστε να βγει από την υποχρέωση της υπόσχεση που έδωσε σε κάποιους.
Μαθαίνω ότι την Δευτέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί και πρώην δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Αν και φρέσκο εγχειρισμένη λένε όσοι ξέρουν ότι θα είναι παρούσα αφού η ψηφοφορία για την εκλογή του συμπαραστάση του πολίτη είναι κρίσιμη και χρειάζεται και την τελευταία ψήφο.
@ Να θυμίσω μόνο ότι για να εκλεγεί ο νέος συμπαραστάτης του πολίτη απαιτούνται 25 ψήφοι. Αυτοί που τα ονόματα τους έχουν ακουσθεί ότι έκαναν αίτηση για τη συγκριμένη θέση είναι οι Κεβρεκάκης, Αθανασίου, Καρακατσάνη και Γεωργιάδης.
@ Σύμφωνα με δήλωση που μου έκανε ο Μάκης Κεβρεκάκης δεν έχει καταθέσει αίτηση για την θέση του συμπαραστάτη του πολίτη για τον δήμο Καβάλας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα