Με βαριά καρδιά ψήφισε ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος τη παραχώρηση των 12 στρεμμάτων στον ΤΑΠ

@ Με βαριά καρδιά ψήφισε χθες από την πλευρά της πλειοψηφίας παρόλα αυτό το ψήφισε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της «Δημωφέλειας» το θέμα που αφορούσε τη παραχώρηση των 12 στρεμμάτων στο Χαλκερό στην εταιρεία ΤΑΡ ο αντιδήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος.
@ Όπως έμαθα ήταν ο μόνος που εξέφρασε κάποιον προβληματισμό ενώ οι υπόλοιποι της συμπολίτευσης ψήφισαν την απαράδεκτη σύμβαση παραχώρηση που είναι ξεκάθαρα σε βάρος των συμφερόντων της επιχείρησης.
@ Από την αντιπολίτευση δεν το ψήφισαν όλοι και ο Νίκος Μαυρίδης της παράταξης του Μάκη Παπαδόπουλου αλλά και ο Νίκος Βογιατζίδης της παράταξης του Βαγγέλη Παππά που είπε μάλιστα ότι «μας κοροϊδεύεται και μας ζητάτε να ψηφίσουμε κάτι που δεν το φέρνετε στο δημοτικό συμβούλιο όπως έπρεπε».
@ Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν με την ανάθεση του νεοσύστατου γραφείου τύπου της «δημωφέλειας» στην κ. Θεοδοσίου χωρίς διαδικασίες και με καθαρά ρουσφετολογικά κριτήρια σε βάρος όλων όσων θα μπορούσαν να έδειχναν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση.
@ Στο χθες διοικητικό συμβούλιο της «δημωφέλειας» δεν συμμετείχε η Νατάσα Ιωσηφίδου η οποία είχε δηλώσει την παραίτηση της στην αρχή αυτής της εβδομάδας.
@ Χθες για το συγκεκριμένο θέμα του ΤΑΡ και της απαράδεκτής σύμβαση που χθες αποφάσισε η πλειοψηφία της «δημωφέλειας» μου δήλωσε ραδιοφωνικά η Ιωσηφίδου ότι δεν θα το αφήσει έτσι το θέμα παρόλο που δεν συμμετέχει πλέον στο διοικητικό της συμβούλιο και κρατάει κάποιον άσσο στο μανίκι της που σίγουρα θα φέρει σε δύσκολη θέση και την διοίκηση της επιχείρησης αλλά και τον ΤΑΡ.
@ Αυτό λοιπόν που στο χθεσινό μας φύλλο είχα αναφέρει ότι κάποιο παιχνίδι παίζεται μεταξύ του πρόεδρου της «δημωφέλειας» και του Μουριάδη με τον ΤΑΡ χθες φάνηκε από το πώς επιχειρηματολόγησαν παρουσιάζοντας την όλη σύναψη σύμβασης ως μια εξόχως επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση. Θεωρεί λοιπόν ο πρόεδρος Τάκης Αγγελίδης επιτυχία ότι θα εισπράξει η «δημωφέλεια» για την παραχώρηση των 12 στρεμμάτων για 25 χρόνια 25.000 ευρώ όταν από αυτά τα χρήματα θα εισπράξει μόνο τις 12.500 ευρώ τώρα και τις υπόλοιπες μετά από 15 χρόνια χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα