Μέτα από 4 χρόνια και 5 μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές θυμήθηκαν το έργο που θα ξεκινήσουν στον Άγιο Νικόλαο

Οι άνθρωποι είναι για γέλια. Μετά από 4 χρόνια χθες παρουσίασαν την υπογραφή του έργου με τον ανάδοχο εργολάβο στην ταβέρνα του “Μηνά” για τα έργα που θα ξεκινήσουν να εκτελούνται μέσα στον Άγιο Νικόλαο στο πλαίσιο του προγράμματος ανοιχτού κέντρου εμπορίου. Χρειάσθηκαν 4 χρόνια για κάτι που θα έπρεπε να το είχαν τελειώσει από τον πρώτο χρόνο που βρέθηκαν στο τιμόνι του δήμου.
Αλλά επειδή κάτι πρέπει να παρουσιάσουν ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου το έβγαλαν και αυτό στον αέρα.
@ Ελπίζω αυτό το παραπάνω έργο όταν θα ολοκληρωθεί να βγει κάτι καλό και να μην γίνει ότι έγινε με τα πασαλείμματα στην κεντρική πλατεία.
@ Ένα κοριτσάκι παίζει με την ψυχολογία των δημοτών και το έχει ρίξει από τώρα στο κλάμα για να την λυπηθούν και να τη σταυρώσουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Το κλάμα στις εκλογές είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος γιατί η λύπηση πάντα κινητοποιεί τους Έλληνες που αισθάνονται να υπερέχουν
έναντι αυτού που τον βοηθούν και το ψηφίζουν χωρίς να εξετάζουν αν είναι ικανός γι ́ αυτό που τον επιλέγουν.
@ Με τέτοια ψυχολογικά τερτίπια πάει η κυρία να πάρει τη ψήφο των Καβαλιώτων άσχετα αν από τηθέση ευθύνης που της έχει ανατεθεί τα 4 χρόνια που πέρασαν, αυτά που παρουσίασε ήταν κατώτερα ακόμη και για να τα σχολιάσει κανείς.
@ Σήμερα θα γίνει το δικαστήριο στην Δράμα της ΔΕΥΑΚ με τον δήμο Δοξάτου μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε ο δήμαρχος Θέμης Ζεκερίδης για τις παράνομες περιφράξεις του προέδρου Χρόνη.
@ Απορώ τόσα άτομα που πήρε η υπηρεσία καθαριότητας αλήθεια που βρίσκονται και όλοι διαμαρτύρονται γιατί ακόμη δεν έχουν κόψει τα χόρτα όπως στον Περιγιάλι και σε όλο το ανατολικό παραλιακό μέτωπο; Φαίνεται ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ο πολλά βαρύς και όχι Κυριάκος επιλέγει
σε ποίες περιοχές πρώτα να κουρέψει. Δεν ξεκινάει από τις λαϊκές αλλά από αυτές που ζουν οι μεγαλοαστοί.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα