Μη λήψει κανείς από την αντιπολίτευση από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο για να μη περάσει η αντεργατική πολιτική του Μουριάδη

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας και ένα από τα θέματα είναι οι συμβάσεις εργασίας των ατόμων στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» που σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου πρέπει να προσληφθούν από το νομικό πρόσωπο και όχι από ένα καινούργιο φορέα που θα δημιουργήσει προσωποπαγείς θέσεις.
@ Έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο αναγκαστικά αλλά και με ένα μεγάλο ρίσκο για την διοίκηση του δήμου και του νομικού προσώπου της αλυλλεγγύης που το πέρασε κατά πλειοψηφία και μπορεί σήμερα να το καταψηφίσουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
@ Αυτό που μαθαίνω είναι ότι θα ζητηθεί από κάποια δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης ονομαστική ψηφοφορία ώστε να αναλάβουν κάποιοι και την ευθύνη των πράξεων τους. Για να δούμε πόσοι θα κρυφτούν πόσοι θα παρουσιαστούν και πόσοι θα γελοιοποιηθούν.
@ Φαίνεται για τον δήμο Καβάλας η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο σε σχέση με τους αδελφούς Τσαχουρίδη και γι΄ αυτό ο πολιτιστικός σύλλογος την Καρβάλη ο Καπλάνης Ιωσηφίδης που την φέρνει θα πρέπει να πληρώσει αντί για 500 ευρώ, 2.500 ευρώ για να χρησιμοποιησεί το εθνικό στάδιο.
@ Προφανώς και αυτό το θέμα θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.
@ Δεν ξέρω αν θα ζητηθεί από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ο απολογισμός από την συναυλία των αδεφλών Τσαχουρίδη που άλλα εισιτήρια δηλώθηκαν από τους διοργανωτές της συναυλίας που ήταν ο πολιτιστικός σύλλογος Περιγιαλίου και άλλα από σάιτ της Κοζάνης που έχει σχέση με τους καλλιτέχνες.
@ Αν δεν κάνω λάθος όταν έπεσε η γέφυρα που θα μας πάρει ακόμη πολλά χρόνια μέχρι να δούμε κάποιο έργο αναστύλωσης ή την οριστική πτώσης της είχαν μπει κάποια συρματοπλέγματα για να μη περνά ο κόσμος και μη πέσει κανείς μέσα στη θάλασσα. Τώρα που κάποιοι από τον δήμο μπήκαν και έβαλαν τα ταμπλό που με πολύ φαντασία καταλαβαίνει κανείς ότι γράφει Κοσμόπολις από πού πήραν άδεια και εισήλθαν; Αρχίζει και γίνεται η αυθαιρεσία στον δήμο Καβάλας δημοτικό σπορ.
@ Τι κρίμα δεν είδα στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ από το προεδρικό μέγαρο όπου γιορτάστηκε η επαίτιος από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τον Θοδωρή Γκόνη και έτσι δεν ξέρω με τη ένδυμα εμφανίσθηκε. Τα φώτα των καναλιών και τα φλας των φωτογράφων δεν έπεσαν επάνω του ίσως γιατί δεν τον πρόσεξαν ή δεν τον γνωρισαν.
@ Με εκείνα τα υπερκείμενα στο Περιγιάλι που υποτίθεται ότι θα τα αποζημίωνε ο δήμος και θα άνοιγε τους δρόμους τι έγινε δε βρήκε τα λεφτά; Από παχιά λόγια να φάνε και οι κότες, από πράξεις όμως μηδέν.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα