Μισές δουλειές από την νομαρχιακή της ΝΔ Καβάλας

Μισές δουλειές κάνουν εκεί στην νομαρχιακή της Καβάλας. Πέρα από την γενικότερη τοποθέτηση θα έπρεπε να καλέσουν την βουλευτή του Σύριζα Τάνια Ελευθεριάδου να αποδείξει με στοιχεία αυτά που είπε ότι «Από ΜΚΟ που φέρεται να συνδέεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον «ψώνιζε» προσφυγόπουλα ο #Λιγνάδης» και αν δεν το πράξει θα είναι κοινή συκοφάντρια. Επίσης θα έπρεπε η νομαρχιακή επιτροπή γι΄ αυτή την εξόχως απαράδεκτη δήλωση που δείχνει και το πολιτικό ήθος της Καβαλιώτισσας πολιτικού να υπάρξουν μαζικές μήνυσεις ώστε όποιος ανοίγει το στόμα του να ξέρει τι λέει και να μπορεί να το αποδεικνύει.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οργή και θλίψη προκαλεί το επίπεδο στο οποίο έχουν πέσει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και η βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Τάνια Ελευθεριάδου, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να εφεύρουν ένα πειστικό αντιπολιτευτικό αφήγημα.
Ειδικά σε ένα θέμα που μόνο πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να χωρέσει, έφτασε η βουλευτής να επιχειρήσει να διασπείρει νέες ψευδείς ειδήσεις, όπως το συνηθίζει άλλωστε.
Αδιάντροπα και κινούμενη, στον γνώριμο για τον ΣΥΡΙΖΑ, δρόμο της αθλιότητας, η κυρία Ελευθεριάδου, με τη γνωστή μέθοδο της «λάσπης στον ανεμιστήρα», δεν δίστασε να εμπλέξει στην υπόθεση ακόμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, με μια αισχρή και χυδαία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Αυτό, την ίδια στιγμή που η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο. στην οποία αναφέρεται, με ανακοίνωσή της, διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σχετική εμπλοκή της στο θέμα.
Παράλληλα, καταγγέλλουμε τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, που με ανακοίνωση-ορισμό της « πολιτικής αλητείας » προσπαθεί να ταυτίσει τον Πρωθυπουργό με τον Δ.Λιγνάδη, ο οποίος έφυγε από το Εθνικό θέατρο με το που βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για το πρόσωπο του, με τον χαρακτηρισμό του εκ μέρους της Υπουργού Πολιτισμού ως επικίνδυνου , και τη στιγμή που η συντεταγμένη πολιτεία του έχει φορέσει ήδη χειροπέδες.
Πρόκειται για χυδαία εργαλειοποίηση σεξουαλικών εγκλημάτων και απόπειρας αποκόμισης πολιτικού κεφαλαίου από τον ανθρώπινο πόνο, που λειτουργεί τελικά αποτρεπτικά για οποιαδήποτε νέα αποκάλυψη.
Μήπως αυτό επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην βγουν στο «φως» ‘ονόματα στελεχών του όπως του υφυπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, Χαϊκάλη ή του Κιμούλη που διορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση και πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού» Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»;
Κύριοι, της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ σας το ξαναείπαμε «’στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».
Όσον αφορά δε τον χαρακτηρισμό ως ακροδεξιού του βουλευτή μας, κ. Μακάριου Λαζαρίδη, είναι γνωστή πλέον η «καραμέλα» σας. Η ανοίκεια επίθεσή σας αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια της Κουμουνδούρου να αποπροσανατολίσει και να παραποιήσει την πραγματικότητα όσον αφορά την ουσία του προβλήματος που αναδείχθηκε με τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης.
.Ότι σας στριμώχνει πολιτικά το χαρακτηρίζετε ακροδεξιό και νομίζετε ότι «καθαρίζετε».
Ακούστε … υπερασπιστές του Κουφοντίνα….
Σας έμαθε ο κόσμος..»Δεν σας παίρνει»….

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Η Γραμματέας Ο Πρόεδρος
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα