Μόνο στον ΑΟΚ 50.000 ευρώ κ. Μουμτσάκη; Ο Βύρων Καβάλας δεν είναι ομάδα του δήμου;

Για να κυκλοφορεί ως φήμη προφανώς το υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος Απόστολος Μουμτσάκης στην διοικούσα επιτροπή που ανάλαβε να τρέξει τον ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ότι ο δήμος θα στηρίξει την ομάδα με 50.000 ευρώ.
@ Δεν γνωρίζω ποιον τρόπο έχουν βρει να στηρίξουν οικονομικά από τον δήμο τον ΑΟΚ αλλά πιστεύουν ξέρουν ότι δεν είναι η μοναδική ομάδα της Καβάλας στην Γ΄ Εθνική. Είναι και ο Βύρων Καβάλας και σαφώς η δήλωση Μουμτσάκη στρέφεται κατά της συγκεκριμένης ομάδας. Αν ο κ. Μουμτσάκης που ήταν μέλος της ΠΑΕ όταν την είχε ο Αλέκος και τώρα της διοικούσας μεροληπτεί σε βάρος του Βύρωνα και αυτό δεν είναι δίκαιο. Αυτά που λέει ο Μουμτσάκης τα γνωρίζει ο δήμαρχος;
@ Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει με λεφτά του δήμου να παίξει ο ΑΟΚ στον πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής; Έγινε μια διοικούσα επιτροπή η οποία όπως έμαθα κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας, ψάχνει για χορηγούς αλλά έχει και μέλη που πρέπει να βάλουν και αυτοί το χέρι στη τσέπη και να στηρίξουν τον ΑΟΚ οικονομικά στο φετινό πρωτάθλημα.
@ Αν τελικά δώσει ο δήμος, αγνοώ με ποιον τρόπο, τις 50.000 ευρώ τότε θα το κάνει για να καλύψει την γκάφα του Μουριάδη που είχε παραδοθεί στον Αλέκο και έστελνε τις επιστολές στον Αυγενάκη και γιατί θέλει να κρατήσει κοντά του όλους αυτούς του ερασιτέχνη ΑΟΚ που έγλυφαν όταν συναντιόταν τον Αλέκος με τον μέγα χρηματοδότη της ομάδας τον Ιρανοκαναδό.
@ Ο Μουριάδης όμως με τα χρήματα των δημοτών αν τελικά η φήμη αληθεύει θα στηρίξει την ομάδα των ερασιτεχνών μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται Προμούσας και Μουμτσάκης; Και αυτό θα το κάνει για να πάρει τις ψήφους των φιλάθλων;
@ Πάνω από 10 ημέρες έχει η εταιρεία που περνά τον αγωγό του φυσικού αερίου που σταματήσε τις εργασίες της στην οδό Κολοκοτρώνη. Δεν γνωρίζω το γιατί αλλά άφησαν χωρίς άσφαλτο το τμήμα του δρόμου από όπου πέρασαν τον αγωγό και οι περίοικοι διαμαρτύρονται γιατί τους έχει “φάει” η σκόνη.
@ Η ταλαιπωρία όσων επισκέπτονται το νοσοκομείο για θέματα υγείας είναι πολύ μεγάλη. Την περασμένη εβδομάδα ζευγάρι Καβαλιωτών με γαστρεντερίτιδα περίμενε μέσα στο ήλιο 5 ώρες μέχρι να τους εξετάσει ένας γιατρός που υπήρχε και μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να πάνε στο σπίτι τους. Καμιά μέριμνα για όλους αυτούς τους Καβαλιώτες που η ανάγκη τους ανεβάζει στο νοσοκομείο να περιμένουν σε ένα χώρος υπαίθριο αλλά με σκίαστρα και όχι να τους λένε αν θέλουν να μη κάνουν ηλιοθεραπεία να πάνε να κλειστούν στα αυτοκίνητα τους!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα