Μουριάδης και Λιόγκα συμφώνησαν να μοιράσουν την δημαρχιακή θητεία;

Τις μεθόδους που μετέρχεται ο Απόστολος Μουμτσάκης προκειμένου να μαζέψει σταυρούς για να επανεκλέγει είναι παλαιοκομματικού τύπου αφού ακόμη και τις κάρτες στάθμευσης στη συνοικία της Παναγίας τους καλεί τους δικαιούχους τηλεφωνικά προκειμένου να τους τις δώσει χέρι με χέρι.
@ Αυτός ο κύριος μαζί και με τους άλλους τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς όσες φορές διοίκησαν θέλουν να πάρουν πάλι στα χέρια τους τον δήμο για να κρατήσουν τα οφέλη εντός του κύκλους τους.
@ Τώρα θυμήθηκε ο Μουμτσάκης τα αδέσποτα ότι και αυτά πάνε στον παράδεισο και χρειάζονται μια αξιοπρεπή ταφή. Μιλάμε για τέτοιου υψηλού επιπέδου πολιτισμό όταν επί 4 χρόνια δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τις ανεξέλεγκτες αγέλες μέσα στην πόλη της Καβάλας αλλά και στα περίχωρα.
@ Πολλά αρνητικά σχόλια άκουσα για την ακαδημαϊκή συμμετοχή του Βασίλη Λιόγκα από τις Βρυξέλλες στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Μουριάδη και αυτά που λέγονται στην πιάτσα της Καβάλας δεν τιμούν ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τον Μουριάδη.
@ Το σενάριο που κυκλοφορεί από προχθές είναι ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Μουριάδη και του Λιόγκα αν θα κερδηθούν οι εκλογές να μοιραστούν το δημαρχιακό θώκο αναλογικά. Να διοικήσει τον δήμο ο Μουριάδης για τα επόμενα 2 χρόνια και ο Λιόγκας για τα υπόλοιπα τρία χρόνια.
@ Αυτό για να γίνει βέβαια πρέπει πρώτα να κερδίσει ο Μουριάδης τις εκλογές και να βγει δημοτικός σύμβουλος ο Βασίλης Λιόγκας. Αν συμβούν αυτά ο Μουριάδης θα πρέπει να παραιτηθεί μετά από 2 χρόνια και η δημοτική του ομάδα να ψηφίσει ποιον επιθυμεί να τον αντικαταστήσει. Έτσι αυτά τα σενάρια έχουν μια δώσει επιστημονικής φαντασίας.
@ Αναρωτιέμαι τι νέο μπορεί να φέρουν στον δήμο ο Κουνάκος, ο Μιχαλάκης και τα άλλα παιδιά του ΠΑΣΟΚ στον δήμο της Καβάλας που δεν το έφεραν τα προηγούμενα7 χρόνια του Σιμιτσή; Φυσικά τίποτε το καινούργιο μόνο οπισθοδρόμηση και ρουσφέτια.
@ Θυμήθηκα τον θόρυβο που έκανε ο Κώστας Κουνάκος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για τα χρήματα που είχε προϋπολογίσει ο Μουριάδης για να δώσει στα ευάλωτα νοικοκυριά τα οποία ήταν κατά 50% μειωμένα έναντι αυτών που έδινε η Τσανάκα και είχε συμφωνήσει με αυτές τις περικοπές. Μιλάμε για μεγάλες ευαισθησίες.
@ Άκουσα ότι ο Γιάννης Βύζικας που είναι πολύ ενοχλημένος από τον Μουριάδη και γι ́ αυτό βρέθηκε στο στρατόπεδο του Χρυσανίδη ετοιμάζει να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος του δημάρχου. Δεν γνωρίζω τι θα αφορούν αλλά αν το κάνει θα δημιουργήσει ένα πολιτικό θόρυβο.
@ Σήμερα ο Μάκης Παπαδόπουλος θα κάνει τον αγιασμό του εκλογικού του κέντρου στην οδό Βενιζέλου και συγκεκριμένα απέναντι από τον κινηματογράφο “Απόλλων” στις 8 το απόγευμα και μετά θα ακολουθήσει μια ευχάριστη βραδιά με νέους και παλιούς φίλους του υποψηφίου δημάρχου.
@ Είκοσι ένα υποψηφίους και υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους θα δηλώσει για την Καβάλα ο Χρίστος Μέτιος. Άκουσα ότι θα υπάρχουν και άλλα δυνατά ονόματα εκτός από αυτά που ήδη γνωρίζουμε των αντιπεριφερειαρχών.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα