Μουριάδης σε ρόλο… Τραμπ: χαρακτήρισε «εσωτερικούς εχθρούς» όσους ξεσκέπασαν τις παρανομίες για το πάρκινγκ της «Ροδόπης»!

Απελπισμένες προσπάθειες κάνουν ο Μουριάδης και οι δημοσιογραφικές «σφυρίχτρες» που τον υπηρετούν πιστά, να πείσουν τον κόσμο ότι δεν φταίει ο Μουριάδης που έκλεισε το πάρκινγκ της Ροδόπης. Φταίει η «κακή» αντιπολίτευση, φταίνε η εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ και το ραδιόφωνο SEVEN NEW 94.4 που ελέγχουν και αποκαλύπτουν τις παρανομίες της διοίκησης, και φυσικά φταίνε «σκοτεινά» επιχειρηματικά συμφέροντα που ήθελαν να διώξουν τον μισθωτή και να πάρουν εκείνα το πάρκινγκ. Αστειότητες και αθλιότητες.

Είναι παράνομο και άδικο ο Δήμος «να βγάζει την ψυχή» στους ιδιώτες για να έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες προκειμένου να λειτουργήσουν μία απλή επιχείρηση, και ο ίδιος να παρανομεί και να μην εξασφαλίζει τις άδειες για τις δικές του δραστηριότητες. Αυτή την άποψη θέλει ο Μουριάδης να περάσει στον κόσμο. Μάταια όμως.

Το πάρκινγκ της «Ροδόπης» έκλεισε με εντολή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και με ευθύνη του Μουριάδη που το νοίκιαζε παράνομα. Ήταν ή δεν ήταν παράνομο το πάρκινγκ; Ήταν. Αν δεν ήταν παράνομο, θα έκλεινε; Όχι. Τελεία και παύλα.

Θυμίζω επίσης στον Μουριάδη ότι η «κακή» αντιπολίτευση ήταν εκείνη που έβαλε πλάτη τον Νοέμβριο του 2019 για να μην κλείσει το πάρκινγκ ξαφνικά. Του έδωσε μάλιστα πίστωση χρόνου 2 χρόνια για να αλλάξει το σχέδιο πόλης και να λύσει το πρόβλημα μια και καλή. Τι έκανε ο Μουριάδης έναν χρόνο; Τίποτα. Ούτε που ασχολήθηκε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Εγώ τα έλεγα στην αντιπολίτευση, μην εμπιστεύεστε τον Μουριάδη, θα σας πουλήσει. Πολιτικά αχάριστος ο Μουριάδης, όχι μόνο δεν εκτίμησε και δεν αξιοποίησε τη στήριξη της αντιπολίτευσης, αλλά έρχεται τώρα να την συκοφαντήσει.

Όσο για τα «σκοτεινά» επιχειρηματικά συμφέροντα που ήθελαν να διώξουν τον ιδιώτη από τη «Ροδόπη», ποια είναι αυτά Μουριάδη; Μήπως εσύ υπηρετούσες επιχειρηματικά συμφέροντα, όταν λύσσαξες να διώξεις τον ιδιώτη τον Νοέμβριο του 2019, όπως μου θύμισε χθες ο Άρης Βέρρος; Και γιατί να θέλουν το κλείσιμο του πάρκινγκ; Αν έκλεινε, δεν θα μπορούσε κανένας να το πάρει, θα ήταν τρελό από μέρους τους να κάνουν κάτι τέτοιο. Τώρα που έκλεισε, τέλος, κανείς δεν το παίρνει. Μουριάδη, δεν βγάζουν λογικό νόημα αυτά που λες.

Το πάρκινγκ το έκλεισες εσύ και ο Αντωνιάδης, επειδή ήταν παράνομο. Και δεν μπορεί να ξανανοίξει γιατί είναι παράνομο.

«Εσωτερικούς εχθρούς» χαρακτήρισε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Μουριάδης όλους όσους ξεσκεπάζουν τις παρανομίες του και αποκαλύπτουν τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής του στον Δήμο και στους δημότες. Ζήλεψε την επικοινωνιακή τακτική του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Τραμπ να συκοφαντεί τους πολιτικούς αντιπάλους του και να πετάει λάσπη σε όσους κάνουν αντιπολίτευση και έλεγχο στις αποφάσεις και τις πράξεις του και δεν τον έχουν προσκυνήσει.

Του το λέω για να μην το έχει έγνοια. Τούτο το «μικρό γαλατικό χωριό» της τοπικής δημοσιογραφίας θα συνεχίσει να ασκεί αυστηρή κριτική στην εξουσία και να αποκαλύπτει όλα όσα βλάπτουν τα συμφέροντα των δημοτών.

Ακόμη περιμένω τις εξηγήσεις του Μουριάδη για την επιλογή στενού συγγενικού προσώπου του πρώην δημάρχου Κωστή Σιμιτσή σε θέση σε έργο του Δήμου με σύμβαση μέχρι το 2023. Προς το παρόν, σιγή ασυρμάτου…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα