Μπορεί να τους καταλογίσουν στην εφορεία τα ποσά των αναθέσεων από έργα που τα πέρασαν στο πρώτο συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ εξαιτίας της μη νομιμοποιημένης διοίκησης

Τελικά δεν καταλάβαμε καλά σύμφωνα με τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη. Δεν προτάθηκε για αναπληρώτρια της Βάσως Βακιτρζή η Νατάσα Ιωσηφίδου για το διοικητικό συμβούλιο αλλά μια άλλη Ιωσηφίδου αγνώστων στοιχείων.
@ Όμως ο πονηρός Βαγγέλης Παππάς βλέποντας την άσχημη τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα με τον παράνομο διορισμό του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ τα γυρίζει και ξεμπροστιάζει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θόδωρο Πεφάνη αποκαλύπτοντας ότι μετά την αλλαγή των ονομάτων που του ζητήθηκε αυτός έβγαλε την Βακιρτζή και την άγνωστη Ιωσηφίδου και έβαλε άλλους δύο δικούς του.
@ Πέρασαν αρκετά μικροέργα με ανάθεση από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ τα οποία μπορεί όμως θα γίνεται να τα πληρώσουν αν η αποκεντρωμένη βγάλει παράνομο τον διορισμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης. Αν γίνει αυτό τότε υπάρχει ο φόβος να τους καταλογιστούν τα χρήματα των αναθέσεων στην εφορεία και μετά καλά ξεμπερδέματα για τα μέλη του συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ πλην Φρατζεσκάκη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα