Ο Γιαλόγλου αντί Χριστόδουλου

Ο δικηγόρος του Τοψίδη απαντάει αντ΄ αυτού για το σχόλιο των “Παραπολιτικών”

Δεν το έχω συναντήσει άλλη φορά τόσα χρόνια που ασκώ το επάγγελμα του δημοσιογράφου να απαντά ο δικηγόρος του πολιτικού αντί ο ίδιος στον πολιτικό του αντίπαλο.
@ Χθες λοιπόν ο δικηγόρος του κ. Τοψίδη, ο κ. Γιαλόγλου απάντησε με δελτίο τύπου του πρώτου του έδωσε στην δημοσιότητα στο ερώτημα που έθεσε δημόσια ο περιφερειάρχης Χρίστος Μέτιος γιατί κρύβεται μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” όταν του ασκήθηκε σε βάρος του μήνυση από την επαγγελματία της Αλεξανδρούπολης για βίαιη επίθεση σε βάρος της.
@ Ο κ. Γιαλόγλου παίρνει θέση σε ένα θέμα που έχει πολιτικές προεκτάσεις αλλά το κύριο ερώτημα είναι αν ο πελάτης του ο κ. Τοψίδη άπλωσε το χέρι του και έστειλε τη συγκεκριμένη κυρία στο νοσοκομείο με κακώσεις.
@ “Οφείλουμε σε απάντηση του λοιπόν” γράφει ο κ. Γιαλάογλου “να καταστήσουμε σαφή τα δεδομένα της παρούσας συγκυρίας που οδηγούν σε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Α) Ο κος Τοψίδης δεν γνωρίζει ούτε έχει λάβει οιαδήποτε κλήση για ώριμη και εκκρεμή δικαστική υπόθεση, συνεπώς ο κος Μέτιος γνωρίζει πράγματα που εμείς αγνοούμε και ως εκ της θέσης του δεν έπρεπε να γνωρίζει και δεν νομιμοποιείται να γνωρίζει.
Β) Η υιοθέτηση δημοσιεύματος αμφίβολης σκοπιμότητας και βασιμότητας, αφήνει περιθώρια για ερμηνείες που οδηγούν είτε σε δική του ανάμιξη, είτε σε δική του μεθόδευση, είτε δική του υποκίνηση, είτε σε παρορμητική βιασύνη του από πρόθεση να συκοφαντήσει αντίπαλό του, αδιαφορώντας για το νόμο και τα δικαιώματα ενός πολίτη, σε αντίθεση με όσα περί σεβασμού στο θεσμό της δικαιοσύνης, διατυπώνει στο δελτίο του.
Γ) Η δημόσια διαπόμπευση ενός συνυποψηφίου του πέρα από ανήθικη, είναι και ποινικά ελέγξιμη και επισύρει δυσμενείς συνέπειες, τόσο ποινικές όσο και αστικής αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που προκαλεί.
Γνωρίζουμε λοιπόν τόσο σε αυτόν όσο και στον όποιο πληροφοριοδότη του, όσο και σε όσους έχουν αναλάβει εργολαβικά την προβολή του στα ΜΜΕ, δια της συκοφαντικής δυσφήμισης των αντιπάλων του, ότι η απάντηση του κ.Τοψίδη δεν θα είναι δημοσιογραφική, αλλά καταλλήλως αξιοποιημένη στο φυσικό δικαστικό της χώρο, ως μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ως αγωγή από αδικοπραξία, και θα επισύρει για τον όποιο συκοφάντη και ηθικό αυτουργό τις νόμιμες συνέπειες. Καλό θα ήταν ο κος Μέτιος να ζητά την γνώμη των δικηγόρων του πριν ασχοληθεί με την δικαιοσύνη και τα πάσης φύσεως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των συνεργατών του ή τρίτων αντιπάλων του”.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα