Ο ιερέας των Αμισιανών κοινώνησε κρυφά 30 άτομα μετά το τέλος της θείας λειτουργίας την περασμένη Κυριακή; Το γνωρίζει ο Μητροπολίτης Στέφανος και αν ναι τι θα πράξει;

@ Είχα γράψει και είχα ρωτήσει τον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο αν τηρούνται οι απαγορεύσεις εντός των ναών όταν μου είχε γίνει η καταγγελία ότι πολλοί εισέρχονται την ώρα της θείας λειτουργίας χωρίς καμιά προφύλαξη βάζοντας σε κίνδυνο όσους είχαν πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Φυσικά η απάντηση που μου έδωσε τηλεφωνικά δεν με ικανοποίησε αλλά αυτός είναι η κεφαλή στην δική μας Μητρόπολη και δική του είναι και η ευθύνη.
@ Χθες λοιπόν μου έγιναν άλλες δύο καταγγελίες η μια για την εκκλησία των Αμισιανών και μια άλλη για ναό μέσα στην πόλη της Καβάλας.
@ Συγκεκριμένα μου είπαν ότι ο ιερέας της εκκλησίας των Αμισιανών που υπάγεται διοικητικά στην Μητρόπολη ΦΝΘ μετά την λειτουργία της περασμένης Κυριακής και αφού δεν εισήλθε κανείς μέσα στον Ναό μετά μάζεψε όσους ήθελαν να κοινωνήσουν σε μια αίθουσα δίπλα στον ναό κρυφά και τους μετέλαβε!
@ Δεν ξέρω τι μπορεί να πιστεύει ο ιερέας αλλά το να βάλει σε κίνδυνο εκτός από τους τριάντα ανθρώπους που κοινώνησαν και ολόκληρο το χωριό αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μητροπολίτης αλλά επιτέλους κάποιος ας μας προστατεύσει από τους μικρόνοους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα