Ο Κώστας και η Παυλίνα δύο διαφορετικοί κόσμοι στο ίδιο συνδυασμό

Το έργο της οδού Κουντουριώτου το έχουν παρατήσει όπως και αυτό της οδού Ύδρας όπου έχουν κάνει κατασκευαστικά τέρατα.
@ Δεν μιλώ για την πλατεία της 28ης Οκτωβρίου και το έργο που εκτελείται και τρέχει με ρυθμούς χελώνας, αμφιβάλλοντας αν θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
@ Η Παυλίνα Λεμονίδου που βρέθηκαν και την ψήφισαν 111 Καβαλιώτες, πήρε αυτό που της άξιζε, ήταν και ένας από τους λόγους που ο Γιάννης Εριφυλλίδης έκανε μια κοιλιά από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μέχρι τις εκλογές της Κυριακής. Η Παυλίνα Λεμονίδου συνέβαλε αρνητικά με το σχόλιο της σε βάρος του Μάκη Παπαδόπουλου και της οικογένειας του κάνοντας μεγάλη ζημιά στον Εριφυλλίδη.
@ Αντίθετα ο Κώστας Γερακίνης με το ήθος και την μαχητικότητα του λάμπρυνε το ψηφοδέλτιο του Εριφυλλίδη και όπως λέει και ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε στο fb “Ήταν ενα δύσκολο ταξίδι με πολλές κακοτράχαλες ανηφόρες και λιμνάζοντα νερά με ισχυρά αναχώματα που όσο και να τα ταράξεις αποτρέπουν την ανανέωση.
Συνοδοιπόροι πολλά νέα και αξιόλογα παιδιά που αισθάνεσαι τυχερός όταν τα γνωρίζεις . Επικεφαλής ένας νέος άνθρωπος με πολλές χάρες, πολλά όνειρα και μέλλον.
Ευχαριστώ τον Yannis Erifillidis που με επέλεξε και μου έδωσε την ευκαιρία να συνταξιδέψω μαζί του”.
@ Η Άννα Καραγκιοζίδου που κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο του Χρίστου Μέτιου στην Καβάλα έκανε μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια και κατάφερε να πάρει την 12η θέση μεταξύ των 23 υποψηφίων του συνδυασμού της “ Νέας Περιφεριεακής Αναγέννησης”. Νομίζω ότι θα την ξανασυναντήσουμε στο μέλλον.
@ Μαζεμένους τους είδα χθες μετά το μεσημέρι αρκετούς από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του Τοψίδη σε κεντρικό καφέ να τα λένε πάνω από το φλιτζάνι της παρηγοριάς. Δεν ξέρω τι κατάλαβαν αλλά όλα αυτά που έλεγαν ότι θα το έστελναν τον Μέτιο στην πολιτική του συνταξιοδότησή βλέπω ότι μάλλον ο αρχηγός τους θα πάει στο ταμείο της πολιτικής ανεργίας.
@ Ο Νίκος Ξανθόπουλος σε μια δική του ανάρτηση χθες για την μεγάλη αποχή που σημειώθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής έγραψε “Δικαιούται άραγε κανείς να θεωρεί εαυτόν νικητή, όταν η συμμετοχή πολιτών στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές κινήθηκε σε κάτι λιγότερο από 50%; Έβλεπα παράγοντες κομμάτων περιχαρείς χθες και σήμερα να κάνουν δηλώσεις! Πολλοί μάλιστα εξ’ αυτών συνοδεύονταν από «πνευματικούς» και λοιπούς συνοδούς, μηδιόντες! Ελέφαντες δεν κυκλοφορούν, πολιτικά παχύδερμα πλείστα όσα! Θα αναλυθούν οι λόγοι για τους οποίους οι πολίτες γυρίζουν με απέχθεια τα οπίσθια τους σε εκλογικές διαδικασίες, οι πολλοί επενδύουν σε αυτήν την πραγματικότητα!”.
@ Δεν βλέπουν ότι οι πολίτες γύρισαν την πλάτη τους ιδιαίτερα στην τοπική αυτοδιοίκηση γιατί κάτι δεν κάνουν καλά αυτοί που κάθονται στις καρέκλες.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα