Ο Κροκίδης και το ξέφραγο αμπέλι, ο Φιλόσογλου και ο Αποστόλης και τα διόδια που τα ξέχασε ο Πασχαλίδης

Εδώ και 13 χρόνια δεν μπόρεσαν όλες οι διοικήσεις που πέρασαν από το νοσοκομείο της Καβάλας πάνω στον Άγιο Σίλα με τελευταία αυτή του Ντίνου Κλειτσιώτη να ψηφιοποιήσουν τους ιατρικούς φακέλους των ασθενών και μπορεί ο καθέ κακόβουλος που θα κατεβεί στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου να πάρει όποιον φάκελο θέλει. Με λίγα λόγια όπως μου είπε και ο Ξενοφών Κροκίδης δεν προστατεύονται τα προσωπικά των ασθενών και βρίσκονται σε κοινή θέα.
@ 3 χρόνια ο Κλειτσιώτης που είχε χρόνο για να τακτοποίηση αυτό το θέμα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε.
@ Μου φαίνεται ότι ο πρώην δήμαρχος Ελευθερούπολης Γιάννης Φιλόσογλου πήγε να το παίξει πονόψυχος με λάθος τρόπο για να πλήξει την διοίκηση της ΔΕΥΑ Παγγαίου και την διοίκηση του δήμου.
Είδε λέει ένα συμπολίτη του που μετέφερε δύο μπιτόνια με νερό γιατί του το έκοψαν λόγω οφειλής 200 ευρώ το νερό και αναφώνησε μέσω του fb ΝΤΡΟΠΗ. Θα συμφωνούσα και εγώ μαζί του αν ο συγκεκριμένος στο σπίτι που συνεχίζει να μένει και το έχει πουλήσει και αυτός που το αγόρασε πήρε και το βάρος από οφειλές παρελθόντων ετών 7.000 ευρώ και λογικά η ΔΕΥΑ Παγγαίου το έκοψε γιατί προφανώς το ζήτησε ο νέος ιδιοκτήτης. Τι να έκανε να άφηνε να μεγαλώνει ο λογαριασμός ή να συνέχιζε
να παρέχει νερό η ΔΕΥΑ Παγγαίου για να δεχθεί την αγωγή του νέου ιδιοκτήτη που ζήτησε να διακοπή η παροχή και αυτή συνέχισε για λόγους ευσπλαχνίας να την κρατάει ανοιχτή;
@ Αλλά ο Φιλόσογλου είναι ο γνωστός Φιλόσογλου που γράφει χωρίς να σκέφτεται αρκεί να κάνει θόρυβο. Αν όμως επιθυμούσε να βοηθήσει πραγματικά τον ανήμπορο συμπολίτη του ο οποίος πούλησε το συγκεκριμένο σπίτι εισπράττοντας χρήματα θα μπορούσε νάρθει χωρίς αναρτήσεις στο fb σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και να του ζητήσει να επανεργοποιήσει την παροχή όσο καιρό θα μένει μέσα ο Αποστόλης. Ή να πληρώσει κάποιο μέρος της οφειλής για λογαριασμό του συμπολίτη του.
@ Φυσικά ο πρόεδρος Χρόνης δεν λέει τα ονόματα όσων έχουν προσληφθεί από το ΚοιΣΠΕ για λογαριασμό της ΔΕΥΑΚ γιατί θα εμφανισθούν κάποια ονόματα που θα κάνουν μπαμ.
@ Είπαν, έγραψαν, υποσχέθηκαν και μετά από κάποιους μήνες όλοι τα ξέχασαν τα διόδια της Άσπρης Άμμου και τα πληρώνουν καθημερινά όσοι περνούν από εκεί. Θυμήθηκα αυτό που είχε υποσχεθεί ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης στους κατοίκους της Καρβάλης και του Χαλκερού ότι πήγε
στο υπουργείο μεταφορών και είχε εξασφαλίσει την ελεύθερη τους διέλευση από τα παλιομετωπικά διόδια. Τελικά αυτό που εγώ κατάλαβα ήταν ότι ο Πασχαλίδης για ακόμη μια φορά πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αυτοί της Καρβάλης και του Χαλκερού τα έκανα κολιέ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα