Ο Λεωτσάκος δεν είναι σίγουρος για την συμμετοχή του ΑΟΚ στην Super League2

Please select a featured image for your post

Ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (22/9) στον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΡΤ3 και μίλησε για το νέο πρωτάθλημα, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τους δύο ομίλους, τη Ρόδο, τον Ασπρόπυργο, την Καβάλα ενώ αναφέρθηκε και για την άνοδο 1+1 στην Super League, επιβεβαιώνοντας μάλιστα την παρουσία της Ρόδου (προφανώς πλέον πια και της Καβάλας), την Τρίτη, στην κλήρωση της SL2.

Η δήλωση Αντωνίου

ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Αντώνης Αντωνίου, δήλωσε την Τετάρτη (22/9) στο Μetropolis 95,5 ότι ανεστάλη η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Aθλητισμού για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα 2, συνεπώς θα είναι παρούσα η Καβάλα στην κλήρωση του πρωταθλήματος την προσεχή Τρίτη (28/9).

«Ως Ερασιτέχνης την κινήσαμε τη διαδικασία μαζί με τον δικηγόρο μας. η απόφαση μας βάζει προσωρινά στη Σούπερ Λιγκ 2 μέχρι να γίνει τακτική δικάσιμος. Η ενημέρωση που έχω είναι πως αναστέλλει την απόφαση της επιτροπής και διατάσσει τη Σούπερ Λιγκ 2 να μας βάλει στην κλήρωση.

Δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης βαθμών, κακώς δεν πήραμε πιστοποιητικό και η ΕΕΑ είναι υποχρεωμένη να ελέγξει τον φάκελο και να μας δώσει πιστοποιητικό. Είναι και άλλες ομάδες, η Ρόδος που δικαιώθηκε, η Δόξα που εκδικάζεται αύριο και ο Ηρόδοτος. Το ευχαριστώ που πρέπει να πούμε είναι στον κόσμο της Καβάλας», είπε ο Α. Αντωνίου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα