Ο Μάκης Παπαδόπουλος πήρε πολιτική πρωτοβουλία για την αλλαγή της χάραξης για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού με τα Βαλκάνια

Τις προηγούμενες ημέρες πληροφορήθηκα για μία πρωτοβουλία που πήρε ο Μάκης Παπαδόπουλος να συναντήσει βουλευτές και αυτοδιοικητικούς για την πρότασή του για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Καβάλας με Δράμα – Σέρρες και Κομοτηνή – Βουλγαρία. Έχει συναντήσει κάποιους και θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες τις επαφές και με άλλους φορείς εντός και εκτός Καβάλας.

Έμαθα μάλιστα ότι μίλησε και με τον Παναγιωτόπουλο και τον ενημέρωσε για την πρότασή του και ο Υπουργός Άμυνας έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα. Καλά, το ενδιαφέρον του Μάκη για την ανάπτυξη της Καβάλας το ξέρουν όλοι εδώ και χρόνια, ήταν ο μόνος εξάλλου που έκανε ειδικές ημερίδες για τα θέματα αυτά, όταν Μουριάδης και Τσανάκα πετούσαν χαρταετό.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος ρώτησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Μουριάδη τι πιστεύει για το θέμα και ο Μουριάδης απάντησε ότι δεν ξέρει, δεν έχει διαβάσει τη μελέτη και θα το δει το θέμα! Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί η Καβάλα έχει μείνει πίσω…

Ο Μάκης έχει αποδείξει στην πράξη ότι πιστεύει στην ανάπτυξη της Καβάλας, στην ανάπτυξη του εμπορικού λιμανιού μέσα από τα δίκτυα μεταφορών και κυρίως τον σιδηρόδρομο.

Όπως πιστεύει και στην αξιοποίηση του Μνημείου της ΟΥΝΕΣΚΟ των Φιλίππων, που όλοι οι άλλοι το έχουν εγκαταλείψει. Και για αυτό το θέμα ρώτησε τον Μουριάδη ο Μάκης και έκανε και πρόταση να μπει ο Λυχούνας εκπρόσωπος του Δήμου στον φορέα διαχείρισης του μνημείου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα