Ο Μουριάδης δίνει στεγνά τον Ξουλώγη και την διευθύντρια Παυλίδου για την κλοπή των προσωπικών δεδομένων από τους φακέλους των εργαζομένων στα ΚΑΠΗ

Τελικά μετά από πολλές μέρες και πολλές επαναλήψεις της ίδιας ερώτησης για το τι γνωρίζει για την κλοπή των προσωπικών δεδομένων από φακέλους εργαζομένων στις δομές του νομικού προσώπου της αλλυλεγγύης ο δήμαρχος απάντησε λέγοντας ότι « ο πολιτικός έχει δικαίωμα να βλέπει του φακέλους του προσωπικού» δηλώνοντας δημόσια ότι γνωρίζει για το άνοιγμα των φακέλων από το πρόεδρο του νομικού προσώπου Φιλήμωνα Ξουλόγη.
@ Προφανώς ο κ. δήμαρχος στριμωγμένος από την δική μου αποκάλυψη και μετά και από τις ερωτήσεις αρχηγών δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης προσπάθησε να καλύψει τον κ. Ξουλόγη όμως στην ουσία τον έδωσε ψυχρά καθιστώντας τον, τον κύριο ένοχο για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων κάποιων εργαζομένων.
@ Επίσης έδειξε και την διευθύντρια των ΚΑΠΗ την κ. Παυλίδου η οποία έδωσε τους φακέλους στον Ξουλόγη καθιστώντας την και αυτήν ένοχη χωρίς να υπολογίζει ότι στην περίπτωση που τα πράγματα φτάσουν στο δικαστήριο αλλά και στον καταλογισμό των προστίμων θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα