Ο Μουριάδης προκαλεί την Τσανάκα και φέρνει ορκωτούς λογιστές για τις σχολικές επιτροπές αφήνοντας έξω την περίοδο Σιμιτσή

Ο Μουριάδης προκαλεί την Τσανάκα και η πρώην δήμαρχος απαντά στην πρόκληση με το αίτημα για συνάντηση μαζί του.
@ Ο Θόδωρος Μουριάδης έκανε για ακόμη μια φορά ξεκάθαρο από την πλευρά του ότι δεν θέλει τη συνεργασία με καμιά παράταξη της αντιπολίτευση παρόλο που είναι μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Όταν αποφασίστηκε με εντολή του στην προχθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής ο ορισμός ορκωτών λογιστών ώστε να ξεκινήσουν ελέγχους στις δύο σχολικές επιτροπές από το 2014 και όχι από το 2011 μέχρι σήμερα έδειξε ότι επιθυμεί την σύγκρουση.
@ Το θέμα δεν είναι αν θα γίνουν οι έλεγχοι γιατί όπως χθες μου είπε η πρώην δήμαρχος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε αλλά διότι οι έλεγχοι περιορίζονται μόνο την χρονική περίοδο που ήταν η ίδια δήμαρχος και δεν θα φτάσουν μέχρι και την θητεία του Σιμιτσή.
@ Αυτό προφανώς γίνεται διότι δεν θέλουν από το δήμο και συγκεκριμένα ο Μουριάδης να βάλει μέσα και την δεύτερη δημαρχιακή περίοδο του Σιμιτσή και αναρωτιέμαι φοβάται κάτι;
@ Πάντως νομίζω με την απόφαση που έχει πάρει ανοίγει πόλεμο με την Τσανάκα και προκαλεί την τύχη του.
@ Όμως ο κ. Μουριάδης παράλληλα αφού θέλει να τα μάθει όλα γιατί δεν ζητά να ελεγχθεί η ΔΕΥΑΚ από το 2011 και μετά; Διότι ο τρόπος που λειτουργεί δείχνει σαν να θέλει να πάρει την ρεβάνς για τον Σιμιτσή που έχασε τον δήμο από την Τσανάκα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα