Ο Νίκος Ξανθόπουλος εκθέτει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας Πεφάνη

Κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη έλαβα το ηλεκτρονικό σας μήνυμα, το αναφερόμενο στην κατά την γνώμη σας διαδικασία πραγματοποίησης του δημοτικού συμβουλίου της προσεχούς Δευτέρας. Πριν θέσω σχετικά ερωτήματα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ευρηματικότητα με την οποία επιχειρείτε με πρόφαση την πανδημία να φιμώσετε την διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτήν σας την επιδίωξη, έχετε συμπαραστάτη αν δεν είναι ο έχων την φαεινή ιδέα και τον δήμαρχο του << Σύγχρονου δήμου μας>> δεδομένου ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, όπως λέει ο πάνσοφος λαός μας.

1. Ενημερώστε με για την διάταξη, ή την εγκύκλιο που ορίζει την συγκεκριμένη διαδικασία που επιχειρείτε να επιβάλλεται;

2. Σε αυτήν την συγκυρία και δεδομένης της πλήρους, μέχρις ύπνωσης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η διοίκηση του Δήμου, σχετικά με την μη προετοιμασία του, για να μην πω απουσία του, μετά από 14 τουλάχιστον ημέρες από την εκδήλωση της πανδημίας, εάν θα έχουμε προ ημερησίας διαδικασία;

3. Δεδομένου του γεγονότος πως η τηλεδιάσκεψη μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον 12 ώρες ενημερώστε με, ποιο είναι το πρόβλημα, εκτός ίσως από την επιθυμία σας να γευματίσετε στην ώρα σας, ή να αποχωρήσουν στην ώρα τους όσοι εκ των υπηρεσιακών παραγόντων είναι απαραίτητο να βρίσκονται στο δημαρχείο ή σε επιφυλακή στις κατοικίες τους για ότι ενδεχομένως χρειαστεί.

Κύριε Πρόεδρε ελπίζω πως την τελευταία στιγμή ίσως θα πάρετε πίσω το κατάπτυστο λιβελογράφημα σας, εκτός και αν επιχειρείτε να αποδείξετε έμπρακτα πως ο κατήφορος στον οποίο έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο και αφορά την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, έχει ονοματεπώνυμα << Μουριάδης- Πεφάνης>>.

Υστερόγραφο, φυσικά ούτε πέρασε από το μυαλό σας πιθανόν η σκέψη, πριν αποφασίσετε να έχετε επικοινωνία με τους επικεφαλής των παρατάξεων που ανέδειξε η εκλογική διαδικασία του Μαΐου 2019, διερευνώντας την σύμφωνη γνώμη τους.

Για την Δημοτική παράταξη

Συνεργασία για την Καβάλα

Ξανθόπουλος Νικόλαος

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα