Κάποιες που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά δεν έχουν καταλάβει ότι είναι πλέον υπό την κρίση του κόσμου. Ίσως να έχουν μάθει να τους επαινούν στην δουλειά τους αλλά στην δημόσια ζωή δεν μπορεί να την βγάζουν με κοκτέιλ και σχολικές τσάντες, Χριστούγεννα και Πάσχα.
@ Τα κοινά θέλουν αφοσίωση και να γνωρίζεις τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις. Εγώ δεν είδα μέχρι σήμερα κανένα θετικό πρόσημο από το κοινωνικό έργο που παρήγαγαν Λεωνίδας Παππάς και Στέλλα Αργυρίου στον δήμο. Αυτοί η δύο πήγαιναν σετάκι. Αντίθετα ωφελήθηκαν τα μέγιστα από την “κοινωνική
προσφορά” τος αφού το δημοτικό χρήμα στήριξε την δική του πολιτική προβολή δυσανάλογα με αυτούς στους οποίους απευθυνόταν.
@ Τώρα όσα και αν προσπαθεί η κ. Αργυρίου να δείξει ότι βάλετε γι ́ αυτά που έκανε στον δήμο Καβάλας γιατί γι ́ αυτά κρίνεται και όχι για τις πόζες της στο fb μπορεί να κάνει ένα δημόσιο απολογισμό για να διαπιστώσουν και οι Καβαλιώτες το έργο που πρόσφερε ως άμισθη ψυχολόγος τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια; Άντε για να τελειώνουμε και με τη συγκεκριμένη κυρία η οποία εμφανίζεται ως
κατατρεγμένη και άδικα κρινόμενη. Όσο για εκείνες τις περικοκλάδες που τη συμπαραστέκονται στο δράμα της ηλεκτρονικά μάλλον δεν καταλαβαίνουν ότι στηρίζουν το απόλυτα πολιτικό κενό.
@ Το άκουσα και αυτό χθες δια στόματος Ανέστη Τσουρουκίδη. Μητέρα εργαζόμενη στον δήμο Καβάλας από τις Κρηνίδες για να μη χάσει την δουλειά της στον δήμο δήλωσε εν αγνοία του τον γιό της υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Μουριάδη. Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου.
@ Εκτός του κυβερνητικού σχήματος άφησε χθες ο Μητσοτάκης τον Νίκο Παναγιωτόπουλο κάτι που φαινόταν ότι θα συμβεί μετά την κρίση που είχε σημειωθεί με τις υποκλοπές στο υπουργείο άμυνας. Δεν γνωρίζω τους πραγματικούς λόγους αλλά μαθαίνω ότι από τότε είχε ψυχρανθεί ο Μητσοτάκης με τον Παναγιωτόπουλο και παρά την μεγάλη του νίκη στις εκλογές του Μαΐου και δεν συγκινήθηκε για να τον μετακινήσει έστω σε άλλο υπουργείο.
@ Παρά το 4-0 που πέτυχε η Καβάλα κανένας δεν βρέθηκε χθες εντός της μεγάλη κυβέρνησης του Μητσοτάκη.
@ Επειδή ακούω πολλά για την εκλογή της Αγγελικής Δεληκάρη θέλω να καταθέσω και την δική του γνώμη για το πως πέτυχε μέσα σε λίγες εβδομάδες να πάρει την τέταρτη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και να εκλεγεί βουλευτής. Το μυστικό της επιτυχίας της έχει ένα όνομα και λέγεται Ιορδάνης Παπαντίδης και
δεν θέλω αντιρρήσεις. Η παλιά καραβάνα της ΝΔ την πήρε από το χέρι και την γύρισε σε όλο τον νομό και αυτός ήταν που την έφερε σε επαφή με τον χώρο της ΝΔ σε χωριά και μέσα στην Καβάλα. Φυσικά τον βοήθησε για να την περάσει και η εικόνα της ίδια της Δεληκάρη.